Zo schil je rijpe aubergines in enkele seconden. De methode die ervoor zorgt dat u uw handen helemaal niet vuil maakt

vânătă coaptă Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe je een aubergine effectief kunt schillen
  • Deze methode is een echte hulp

Alle Roemenen koken in deze periode aubergines, zowel om ze te koken als om ze te bewaren voor de winter. Sowieso zijn de hoeveelheden meestal behoorlijk groot en kost de bereiding veel tijd.

Hoe rijpe aubergines effectief schoon te maken

Rijpe aubergines zijn een groot gedoe als je ze moet schillen, omdat er stukjes vel in de kern kunnen achterblijven, wat de procedure tot een zeer nauwgezette procedure maakt. Als je niet over het nodige geduld of de nodige tijd beschikt, komt een zeer effectieve methode je te hulp, waarbij je slechts een paar voorwerpen gebruikt.

Je hebt aluminiumfolie, een houthakker en een deegroller nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de plasticfolie op de helikopter te plaatsen, de blauwe plek erop te leggen en de ruggengraat af te snijden. Wikkel de blauwe plek in aluminiumfolie en gebruik de deegroller erop.

Alleen de schil blijft op de hakmolen zitten, maar de kern komt uit de folie. Met deze methode kunt u de blauwe plek binnen enkele seconden reinigen zonder de huid met uw hand aan te raken. Het wordt aanbevolen om ervoor te zorgen dat u voldoende druk uitoefent, zodat er niet veel merg op de schaal achterblijft.

Hoe u de juiste aubergines voor de herfst kiest

het kan een uitdaging zijn als je er zeker van wilt zijn dat degene die je koopt zacht vruchtvlees en heel weinig zaden hebben. Het enige wat je hoeft te doen is letten op de schaal die ze hebben.

Als het erg donker, bijna zwart, glanzend is en de blauwe plek langwerpig is, heeft het weinig zaden en een zachte kern. Als de blauwe plek opgezwollen is, kan deze veel zaden bevatten.

Lees ook:

Princess Roses