Zo maak je eenvoudig de klassieke wolkencake met citroensmaak

É assim que você prepara facilmente o clássico bolo nuvem com sabor de limão Tips voor het kweken van bloemen

Neem dit weekend de tijd om heerlijke, eenvoudige, voordelige en verschillende desserts te bereiden. Als je op zoek bent naar een taart, maar avontuurlijk wilt zijn en nieuwe aanbevelingen wilt proberen, dan ben je hier aan het juiste adres. Wolkenbrood is een trend geworden op sociale media vanwege de zachte en sponsachtige textuur.

Hoewel het onmogelijk lijkt om het recept in dit recept te repliceren, is de bereiding ervan over het algemeen eenvoudig, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn en elke aangegeven procedure te volgen. Omdat het een populair dessert is, heeft wolkenbrood tegenwoordig verschillende versies die je met slechts een paar ingrediënten kunt bereiden.

Deze keer leren we je hoe je luchtig en zacht citroenbrood maakt. U kunt dit aperitief begeleiden met uw favoriete koffie of een koud drankje voor dit warme seizoen.

Zo maak je eenvoudig de klassieke wolkencake met citroensmaak:

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1 eetlepel vanille-essence
  • 170 g Griekse yoghurt
  • Citroenschil
  • 2 eetlepels maizena
  • Sap van één citroen

Bereiding wolkencake met citroensmaak:

  1. Begin met het scheiden van het eiwit van de dooiers.
  2. Voeg de dooiers toe in een container. Voeg de Griekse yoghurt, vanille-essence en citroenschil toe. Klop heel goed.
  3. Doe het eiwit in een aparte container en voeg het sap van één citroen toe. Klop tot je stevige pieken bereikt.
  4. Meng de twee bereidingen met zachte bewegingen en breng het mengsel over in een vorm met bakpapierbodem.
  5. Bak gedurende 40 minuten op 150°C.
  6. Eenmaal klaar, kun je het versieren zoals je wilt. Laat het afkoelen voordat je het uit de vorm haalt.

Geniet van deze zachte en pluizige!


Princess Roses