Zo maak je de lekkerste pompoentaart. Eenvoudig recept, zoals bij oma thuis

placinta dovleac Tips voor het kweken van bloemen

  • Het lekkerste recept voor pompoentaart
  • De stappen die je moet volgen om een ​​heerlijk gerecht te krijgen

Deze romige zelfgemaakte pompoentaart zal je in een mum van tijd overtuigen. Je hebt maar een paar ingrediënten en een beetje tijd nodig om het te bereiden. Of je het nu klaarmaakt voor een evenement of geliefden verrast met een dessert op een gewone doordeweekse dag, dit is het beste en gemakkelijkste recept voor pompoentaart.

Zo maak je de lekkerste pompoentaart

Voordat je begint met het heerlijke proces om dit te maken, moet je ervoor zorgen dat je alle ingrediënten bij de hand hebt of weet wat je in de winkel moet kopen. Elk onderdeel speelt een belangrijke rol bij het bereiden van het perfecte dessert.

Ingrediënten:

1 grote kop lauw water (300 ml)

5-6 eetlepels olie

½ theelepel zout

1 lepel suiker

1 pakje droge gist (7 g)

meel, zoveel als het bevat

Vulling:

1 bord met geraspte pompoentip

2-3 eetlepels suiker voor elke rol

gemalen kaneel of vanillesuiker (1/2 envelop voor elk broodje), naar smaak

olie voor het invetten van de platen

poedervormige vanillesuiker ter decoratie

Bereidingswijze:

– Meng de ingrediënten voor het deeg. kneed tot een homogene samenstelling is verkregen, zonder dat het aan de handen blijft plakken.

– laat vervolgens ongeveer 30 minuten op een warme plaats gisten.

– Verdeel de taart in 4 gelijke delen.

– elk stuk wordt vervolgens met behulp van een deegroller uitgespreid tot een dun vel, zoals een noedel.

– bestrijk ze met olie en verdeel er gelijkmatig een kwart van de geraspte pompoen over.

– naar smaak kan kaneel- of vanillesuiker worden gestrooid, en de 2-3 eetlepels suiker voor elk afzonderlijk broodje.

– het vel moet vervolgens voorzichtig worden opgerold, waarbij 2 cm van het vel in de rand niet door de compositie wordt bedekt.

– leg de rol in de met bakpapier beklede pan en vet deze in met olie.

– bak op middelhoog vuur tot de bovenkant bruin is.

Lees ook:

Princess Roses