Wie moet gezouten pindakaas vermijden?

Wie moet gezouten pindakaas vermijden? Tips voor het kweken van bloemen

Pindakaas is een gerecht waar veel mensen de voorkeur aan geven vanwege de romige en knapperige smaak, maar ook omdat het een goede bron is van eiwitten, vitamines en mineralen. Sommige mensen moeten echter de zoute vermijden omdat dit hun gezondheid kan beïnvloeden!

De combinatie zoet en zout wordt zeer gewaardeerd en gezouten pindakaas voldoet aan deze voorwaarde. Onderzoekers die een onderzoek hebben uitgevoerd, gepubliceerd in het Journal of the American College of Cardiology, zeggen echter dat bepaalde categorieën mensen het moeten vermijden of met grote voorzichtigheid moeten consumeren, omdat het de klachten kan verergeren als het gedurende een lange periode wordt geserveerd. de gezondheidstoestand.

Lees ook dit artikel:

Mensen met de diagnose hartziekte moeten zoute gerechten vermijden!

Gezouten pindakaas bevat een grote hoeveelheid natrium, wat schadelijk kan zijn voor mensen met een hartaandoening. Hoewel het lichaam dit mineraal nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren, verhoogt overmatige en regelmatige consumptie het risico op beroertes en hartziekten, vooral onder degenen die al te veel zout voedsel eten.

Het goede nieuws is dat wetenschappers aanraden om ongezouten pindakaas te eten! In tegenstelling tot de gezouten variant, die 136 mg natrium per portie bevat, bevat de ongezouten versie slechts 5,44 mg per portie, een enorm verschil!

Lees ook dit artikel:

De consumptie van pindakaas wordt, in gematigde hoeveelheden, aanbevolen in de voeding van mensen met een hartaandoening, omdat een dieet rijk aan noten geassocieerd is met een verminderd risico op hart- en vaatziekten. Er werd vastgesteld dat een regelmatige consumptie van noten het risico op deze aandoeningen met 13-25% kan verminderen, meldt “Health Digest”.

En mensen met hoge bloeddruk moeten gezouten pindakaas vermijden!

Zelfs mensen met hoge bloeddruk moeten gezouten pindakaas vermijden! In een dergelijke situatie verhoogt de consumptie van zout de bloeddruk. Daarom worden mensen met een hoge bloeddruk aangemoedigd om te kiezen voor natriumarme voedingsmiddelen.

Fotocredit: Shutterstock

Princess Roses