Welke voedingsmiddelen u moet vermijden bij een hotelontbijt. Denk aan je gezondheid!

Welke voedingsmiddelen u moet vermijden bij een hotelontbijt.  Denk aan je gezondheid! Tips voor het kweken van bloemen

Een hotelontbijt lijkt misschien een handige keuze, maar sommige voedingsmiddelen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Vermijd daarom het consumeren ervan, vooral als je twijfelt aan de kwaliteit ervan!

Wanneer u in het hotel ontbijt, is het goed om op de hoogte te zijn van bepaalde voedingsmiddelen die mogelijk geen goede keuze zijn voor uw gezondheid. Fruit kan bijvoorbeeld bacteriën bevatten, vooral bacteriën die niet goed zijn gewassen. Het eten van watermeloen kan riskant zijn omdat mensen de schil niet vaak wassen en bacteriën zich tijdens het schillen naar de vrucht kunnen verspreiden. Tegelijkertijd bestaat er een risico op besmetting van ander fruit door aanraking. Je weet dat fruit niet goed is voor consumptie, vooral als het zachte randen heeft en als het vies is!

Lees ook dit artikel:

Omelet al klaargemaakt

Hoewel vers bereide eieren veilig zijn om te eten, zijn verwarmde omeletten dat niet! Als eieren langer dan twee uur bij kamertemperatuur of bij temperaturen hoger dan 32 graden Celsius worden bewaard, bederven ze en kunnen de gevormde bacteriën verschillende kwalen veroorzaken.

Patat

Meestal worden de ontbijtfrietjes niet ter plekke gemaakt, verklapt chef-kok Anthony Bourdain, maar opgewarmd. Wanneer dit gebeurt, verliezen de aardappelen hun smaak. Om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid vet die sinds de eerste uren van de dag naar het lichaam wordt gebracht!

Melk en ontbijtgranen

Als je ’s ochtends graag ontbijtgranen met melk eet, maar je hebt plannen om verschillende toeristische attracties te bezoeken, dan is deze keuze misschien niet de beste voor jou! Dat komt omdat granen over het algemeen veel suiker bevatten, wat niet goed is voor je energieniveau. Toegevoegde suiker doet de bloedsuikerspiegel stijgen en veroorzaakt vermoeidheid overdag.

Zie ook dit artikel:

Specerijen en sauzen

Sauzen, specerijen en jam kunnen ernstige bronnen van bacteriën zijn, omdat de containers lange tijd open blijven staan, zodat alle gasten ze kunnen consumeren. Besmetting ontstaat door het plaatsen van bestek in containers!

Fotocredit: Shutterstock

Princess Roses