Weg met expressielijnen! Deze oefeningen versterken de gezichtsspieren!

Weg met expressielijnen!  Deze oefeningen versterken de gezichtsspieren! Tips voor het kweken van bloemen

Je hebt slechts een paar minuten per dag nodig om het uiterlijk van je huid te behouden of te verbeteren. Ontdek welk type oefening de tekenen van veroudering vermindert!

Het verschijnen van rimpels en slappe gezichtsspieren zijn enkele van de meest voorkomende tekenen van veroudering. Om de voortgang ervan te stoppen, net zoals u oefeningen doet om de stevigheid van uw benen, armen, billen en buik te behouden, helpen ook oefeningen voor de gezichtsspieren die regelmatig moeten worden herhaald. De praktijk heet gezichtsyoga en het is een techniek die specialisten aanbevelen in je ochtendroutine, omdat het, in combinatie met de juiste producten en een gezond dieet, gunstig kan zijn voor het verminderen van de tekenen van veroudering.

Welke gezichtsoefeningen vervagen rimpels?

Gezichtsyoga houdt in dat je er een aantal herhaalt Breng voordat u begint een olie aan die u tussen uw handpalmen wrijft om deze op te warmen.

Voor het voorhoofd

Een eenvoudige oefening die onlangs aan populariteit heeft gewonnen, bestaat uit drie eenvoudige stappen:

– Leg uw vingers op uw voorhoofd met uw handpalmen naar beneden gericht.

– Trek de huid voorzichtig naar boven en houd deze vijf seconden vast

– Herhaal de beweging minimaal vijf keer

Gezichtsyoga kan worden uitgevoerd op het gewenste deel van het gezicht en zelfs op de oren en nek. In het geval van de oogleden, die meestal een gebied zijn dat het meest gevoelig is voor expressielijnen, hoeft u bijvoorbeeld alleen maar uw handen op uw hoofd te leggen en uw wenkbrauwen met uw vingers naar boven te strekken, terwijl u in dezelfde richting kijkt.

“Door de juiste beoefening van gezichtsyoga-oefeningen kun je de bloedcirculatie stimuleren en de oxygenatie van de huid en gezichtsspieren verbeteren”, zegt de gecertificeerde gezichtsyoga-instructeur in zijn boek “Facial Yoga: Your 15 Minutes of Well-Aging.”

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Voor verticale rimpels boven de bovenlip

Wanneer u lacht of uw lippen op elkaar drukt, vormen zich enkele verticale rimpels in het gebied boven de bovenlip. Je kunt ze vervagen met deze oefeningen die de bloedcirculatie stimuleren:

– begin met de wijsvingers vanuit de hoeken van de lippen, op de lijn in de vorm van een haakje, en vervolgens drie of vier keer vanaf de basis van de neus naar de slapen

– plaats uw duimen bij de slapen en masseer met gebogen vingers vanaf de basis van de neus naar de slapen

De gunstige effecten van gezichtsoefeningen

De voordelen die worden geboden door zijn talrijk. Deze oefeningen bevorderen de afvoer van gifstoffen en de verwijdering van dode cellen, verminderen expressielijnen, verhelderen het gezicht, ondersteunen de celregeneratie en laten spanning los.

Zie ook:

Herinneren!

Hoewel deze oefening een goede manier is om het uiterlijk van het gezicht te verbeteren en op natuurlijke wijze te verjongen, is het essentieel om:

– een gezond en gevarieerd dieet volgen,

– je hydrateert,

– je rust voldoende, ongeveer 6-7 uur per nacht

– geschikte crèmes, serums en make-upproducten aanbrengen

– gebruik indien nodig zonnebrandcrème.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses