Weekendsnack-idee: snelle mini-pizza

Weekendsnack-idee: snelle mini-pizza Tips voor het kweken van bloemen

Bladerdeegsnacks zijn perfect voor elk feest of familie-evenement. Ze zien er heerlijk uit en zijn een succes! Probeer ook eens deze snelle minipizza!

Wie houdt er niet van bladerdeeg? Met dit soort deeg krijg je met minimale inspanning geweldige resultaten. bladerdeeg in plaats van klassiek deeg, met champignons, ham en olijven, perfect voor elke maaltijd met vrienden of familie.

Bladerdeeg is de perfecte basis voor veel gerechten. Het heeft een heerlijke smaak, zowel zoet als zout. Hieruit kun je zoute broodjes, slakken, koekjes maken. Het heeft een neutrale smaak, waardoor vrijwel elke toevoeging er goed bij past. Het grootste voordeel van deze snacks is dat ze binnen enkele minuten klaar zijn.

Ingrediënten voor vier porties

1 pakje bladerdeeg

500 g champignons

100 g geraspte mozzarella

100 g ham

50 g ontpitte olijven

hoog

1 of

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Hoe minipizza’s te maken

Kook de champignons een kwartier in gezouten water, laat ze afkoelen, hak ze fijn en laat het overtollige water goed uitlekken in je handen. Snijd de ham en snijd de olijven in plakjes.

Zie ook:

Snij het deeg in reepjes van ongeveer twee centimeter lang, die je bestrijkt met het losgeklopte ei. Druk stukjes champignons, ham, olijven en mozzarella over de reepjes deeg, rol ze op en leg ze in een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ze ongeveer een half uur in de oven op 190 °C.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses