Waarom komen de pluizige martelaren niet naar buiten, zoals bij de zoetwaren. Trucs uit Moldavië voor de lekkerste martelaren

Imagine cu mucenici Tips voor het kweken van bloemen

  • De reden waarom martelaren er niet donzig uit komen zoals in een banketbakkerij
  • Trucs uit Moldavië voor de lekkerste martelaren

Ieder jaar vindt het plaats op 9 maart. Deze dag is niet alleen een gelegenheid om lekker gebak te eten, maar heeft ook een diepe religieuze en culturele betekenis voor orthodoxe christenen, aangezien het een dag is waarop het martelaarschap van veertig christelijke soldaten wordt herdacht.

Ook op deze speciale dag is een moment waarop Roemeense tradities en culturele waarden worden overgedragen en gevierd in het gezin en de gemeenschap.

De reden waarom martelaren er niet donzig uit komen zoals in een banketbakkerij

Een eerste reden waarom heeft te maken met de ingrediënten. Deze moeten op kamertemperatuur zijn, vooral de boter en de eieren.

Een ander aspect is de meeltijd. Het is belangrijk om een ​​bloemsoort te kiezen die speciaal is voor een deeg, vooral voor martelaren.

En de gebruikte gist is erg belangrijk. Dus als de gist vers is of als je mayonaise gebruikt, zal het deeg lekker luchtig rijzen.

Om een ​​zachter deeg te krijgen, moet je in plaats daarvan een theelepel azijn aan de rest van de ingrediënten toevoegen.

Trucs uit Moldavië voor de lekkerste martelaren

Om Moldavische martelaren volgens het boek te maken, moet je rekening houden met een aantal speciale regels. Welnu, de echt donzige gebakken martelaren zijn degenen waarbij het deeg wordt gerespecteerd als een scone.

Volgens Moldavische huisvrouwen kan bij het bereiden van dit dessert een lepel reuzel worden toegevoegd om een ​​deel van de boter te vervangen. Op deze manier wordt het deeg malser.

Bovendien is een ander geheim het kneden van het deeg. Nou, deze is goed gekneed en twintig keer op de tafel getikt om lucht vast te houden en het luchtiger te maken tijdens het bakken.

Ook moeten huisvrouwen weten dat donzige martelaren alleen veel lekkerder zijn als ze goed zijn gesiroopd.

LEES OOK:

Princess Roses