Vastenrecept, eenvoudig en vullend. Geslagen bonen

Vastenrecept, eenvoudig en vullend.  Geslagen bonen Tips voor het kweken van bloemen

Als je wilt vasten, maar niet weet wat je moet bereiden voor de maaltijden van de volgende dag, kun je dit recept voor gebakken bonen proberen!

Wit of rood, bruine bonen hebben talloze gunstige effecten en je hebt alle reden om ze in je dieet op te nemen. Het is een natuurlijke bron van vezels en eiwitten. Het heeft een lage glycemische index en is rijk aan ijzer. Het verwijdert ook suiker uit het lichaam en houdt diabetes op afstand. Daarom wordt het ook aanbevolen voor diabetici.

Een portie bonen per dag helpt type 2-diabetespatiënten hun bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Bonen zijn ook een bron van vitamine B, kalium, selenium, magnesium en calcium. Het bevat magere eiwitten en oplosbare vezels. Wij bieden u een recept voor geklopte bonen, gemakkelijk in de praktijk te brengen en heerlijk!

Zie ook:

Ingrediënten voor twee porties

500 gr

5 uien

1 wortel

5 teentjes knoflook

hoog

100 ml olie

Methode van voorbereiden

Breng de bonen aan de kook, giet het water af en kook opnieuw in gezouten water waaraan je een ui en gehakte wortel hebt toegevoegd.

Je laat ze staan ​​tot ze zacht zijn, laat ze vervolgens uitlekken en plet ze met de aardappelpureestamper.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Giet de soep waarin ze gekookt hebben tot je een romige consistentie krijgt, maar niet erg vloeibaar, en breng op smaak met zout. Pers de teentjes knoflook en meng ze met de losgeklopte bonen.

Verhit intussen de olie en bak de resterende gehakte uien tot ze zacht worden en bruin worden rond de randen. Leg voor het serveren de gebruinde uien op de bonen.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses