U kunt voor eens en voor altijd afscheid nemen van gekiemde aardappelen!

Tips voor het kweken van bloemen

Gebruik deze methoden voor het bewaren van aardappelen en de knollen blijven lang stevig.

Je hoeft niet bang te zijn gerimpelde of groene huid of spruiten.

Dankzij een eenvoudige uitvinding zijn ze dat wel aardappelen veilig.

Volg deze aanbeveling van de portal.

Hoe om te gaan met een grote aardappeloogst?

Door de juiste omstandigheden te bieden, zullen ze blijven knollen stevig tot in het voorjaar, kiemen niet en worden niet groen.

De regels zijn eenvoudig, maar ze moeten strikt worden nageleefd, anders zal de aardappelschil gaan rimpelen en rot kan ook verschijnen.

Wij raden dit eenvoudige patent aan.

Deze methode voor het bewaren van aardappelen weinig mensen weten het.

Hoe bewaar je aardappelen om ze vers te houden?

Ze hebben aardappelen nodig een donkere, koele en niet te vochtige plaats.

Zo’n plek kan zijn bijvoorbeeld een kelder, een bijkeuken of zelfs een garage.

Als de temperatuur te hoog is, kunnen de aardappelen starten ontkiemen of rotten (de optimale temperatuur voor het bewaren van aardappelen is 7-10 graden Celsius).

Luchtvochtigheid moet gematigd zijn, ongeveer 80-90%.

Als het te droog is, kunnen aardappelen dat wel droog en rimpeligen als het te nat is, kunnen ze beginnen beschimmeld.

Bovendien zou het zo moeten zijn toegang van aardappelen tot zonlicht tot een minimum beperkt.

Meng aardappelen met eikels en kastanjes geoogst in de herfst.

Deze methode elimineert het probleem van onnodig vocht en voorkomt kieming van knol.

Er zijn veel manieren om dat te doen hoe aardappelen te bewaren

Het is het gemakkelijkst om ze in houten kisten of manden te doen luchtig en stabiel.

Knollen moeten worden geplaatst vrij.

Je kunt ze ook op de grond of op planken zetten bedek ze met een laag stro, papier of stof.

Het is belangrijk meng geen verschillende soorten aardappelenomdat ze een verschillende duurzaamheid kunnen hebben en elkaar kunnen beïnvloeden.

Vergeet ook niet controleer en verwijder regelmatig zieke, beschadigde of uitlopende aardappelen.

De truc van oude moeders: aardappelen ontkiemen niet

Wat te doen zodat ze niet beginnen te ontkiemen?

Bewaar aardappelen op een droge en op een koele, bij voorkeur donkere plaatsomdat zonlicht samen met vocht de kieming versnelt.

En een speciale truc: steek er een appel tussen! Veel mensen beweren dat dit is wat hen ervan weerhoudt te ontkiemen.

Aardappelen kun je samen met bieten bewaren

Bieten die je er bovenop legt en die dienen als verzamelaar van overtollig vocht.

Alle andere groenten (inclusief kool en wortels) zullen de algehele toestand van aardappelen verslechteren.

Tegen overtollig vocht leg je een takje met een naald op de aardappelen.

Waarom ontkiemen, rotten aardappelen en worden ze groen?

Aardappelen die niet op de juiste manier zijn bewaard ze kunnen hun voedingswaarde, smaak en textuur verliezen en kan zelfs gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Warmte, licht, vochtigheid – dit alles zorgt ervoor dat de aardappelen gaan kiemen.

Zulke aardappelen ze verliezen zetmeel en vitaminesze worden zacht en bitter en de spruiten zelf bevatten veel giftige solanine.

Je kunt kieming voorkomen door de temperatuur laag te houden en het licht te beperken.

Aardappelen die niet goed zijn bewaard, kunnen dat ook groen worden.

Dit proces wordt veroorzaakt door blootstelling van aardappelen aan zonlichtdat de productie van chlorofyl en solanine stimuleert.

Een ander gevolg van onjuiste opslag van aardappelen is rot rot veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen.

Door de opslagruimte droog en schoon te houden, voorkomt u mechanische schade en voorkomt u rotting door zieke en beschadigde aardappelen te verwijderen.

Succes!

Princess Roses