Turks dessert. Pistache taart

Turks dessert. Pistache taart Tips voor het kweken van bloemen

Zin in een pistachedessert? Wat dacht je van een knapperige en zoete taart? Bekijk het recept en aarzel niet om het in de praktijk te brengen!

Wereldwijd ontdekken steeds meer mensen de voordelen van de consumptie van pistachenoten. Deze kleine olieachtige vruchten met schil bestrijden veel ernstige ziekten.

Het draagt ​​bij aan de goede werking van het cardiovasculaire systeem en beschermt het hart. Het helpt het totale cholesterol te verlagen en hartaanvallen en cerebrovasculaire aanvallen te voorkomen. Pistachenoten zijn een uitstekende bron van fytosterolen, verbindingen die de concentratie van slechte cholesterol in het bloed kunnen verlagen. Bovendien behoudt het uw figuur. Het is de olieachtige vrucht met de schil met de laagste calorie-inname. Studies tonen aan dat als je pistachenoten in de schaal eet, je je eetlust vermindert. Omdat het veel kalium bevat, leidt het tot een verlaging van de concentratie cortisol, het hormoon dat vrijkomt als reactie op stress.

Ingrediënten:

1 pakje lakens

450-500 g pistachepoeder

350 g ong

Voor de siroop:

3,5 kopjes water

4 kopjes suiker

1 schijfje citroen

50 g vuist

Zie ook:

Bereidingswijze

Smelt de boter. Vet twee vellen taart in en bestrooi ze met pistachenoten. Je laat ze lopen, zoals op draden.

Je legt ze in een beklede bakplaat en drukt er pistachenoten overheen. Om ervoor te zorgen dat het deeg volledig blijft plakken, doe je boter op de uiteinden. Zet de bakplaat ongeveer 25-30 minuten in de oven.

Bereid de siroop voor. Zet alle ingrediënten op een laag vuur tot de suiker smelt, en vervolgens nog een paar minuten totdat deze bindt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd:

Voordat u de siroop in de pan giet, tilt u de taart na het bakken van plaats naar plaats. Zet de pan minstens drie uur in de koelkast voordat je hem serveert met grofgehakte pistachenoten.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses