Tropische woestijn voor warme dagen. Mango-ijs

Tropische woestijn voor warme dagen.  Mango-ijs Tips voor het kweken van bloemen

Als je droomt van een ijsje met een bijzondere, exotische smaak, probeer dan het ijsje met mango te bereiden dat we hieronder voorstellen!

Een van de belangrijkste redenen waarom het niet mag ontbreken in je dieet is de grote hoeveelheid antioxidanten die het bevat, waardoor deze vrucht een bondgenoot wordt in de strijd tegen ziekten zoals kanker of leukemie. Het gaat over isoquercitrine, dat een uitstekend bloeddrukverlagend effect heeft, quercitine en astragaline. Bovendien verlaagt mango het cholesterol dankzij het indrukwekkende gehalte aan vezels, pectine en vitamine C. Het verbetert ook het uiterlijk van de opperhuid en ondersteunt de gezondheid van de ogen. Net als elk ander oranje fruit bevat het bètacaroteen, essentieel voor de elasticiteit van de huid, wat ook helpt bij vermoeide ogen.

Ingrediënten voor zes porties

2 grote mango’s, goed rijp

1 blikje (397 g) gezoete gecondenseerde melk

200 ml slagroom, koud

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Snijd de mango’s in blokjes en doe ze door de blender om een ​​puree te krijgen. Zet het op een laag vuur en roer voortdurend, gedurende ongeveer tien minuten of totdat het tot de helft is ingekookt.

Na het afkoelen combineer je het met gecondenseerde melk. Klop de slagroom stijf en meng deze door het ijsmengsel.

Zie ook:

Doe alles in een ovenschotel die je een nacht in de vriezer laat staan. Versier op het moment van serveren volgens uw verbeelding.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses