Tip voor het avondeten: gevulde tomaten

Tip voor het avondeten: gevulde tomaten Tips voor het kweken van bloemen

Tomaten zijn de sterren van het warme seizoen. Ze geven een bijzondere smaak aan zomerse salades, maar ook aan gerechten. Een variant om te genieten van de smaak die het geeft, is door ze gevuld te bereiden. Wij laten u stap voor stap zien hoe u te werk gaat!

Tomaten bevatten weinig calorieën, maar zijn rijk aan vezels en helpen je gehydrateerd te blijven tijdens de zomer. Ze bevatten lycopeen, een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt. Ze kunnen onevenwichtigheden in het lichaam veroorzaken, zoals vetophoping en gewichtstoename. Tomaten helpen je om je immuunsysteem in balans te brengen en vetophopingen te voorkomen. Lycopeen is ook verantwoordelijk voor het onderdrukken van de productie van biomoleculen die ontstekingen in het lichaam helpen verminderen. Wanneer er een ontstekingsproces is, kan een persoon juist om deze reden aankomen, zelfs als hij een uitgebalanceerd dieet volgt.

Hoewel tomaten helpen de gezondheid van het spijsverteringsstelsel te behouden, kunnen ze, als ze te veel worden gegeten, darmstoornissen veroorzaken. Ze worden niet aanbevolen voor mensen die lijden aan het prikkelbaredarmsyndroom, omdat ze een opgeblazen gevoel, diarree en buikpijn veroorzaken. Ze zijn ook zuur en mogen daarom niet worden geconsumeerd door mensen die last hebben van maagreflux of brandend maagzuur. Tomaten bevatten appelzuur en citroenzuur die overmatige zuurproductie veroorzaken, wat leidt tot gastro-oesofageale reflux.

Ingrediënten:

1 kg, groter

500 gram varkensgehakt

200 g rijst

3 uien

2 teentjes knoflook

hoog

pijper

tijm

peterselie

dille

2 eieren

20 g bloem

40 ml olie

Zie ook:

Hoe gevulde tomaten te maken

Stap 1

Was de rijst in twee tot drie wateren en kook hem vervolgens in water met zout, voldoende om hem met vloeistof te bedekken. Je laat het gewoon staan ​​totdat het water is opgenomen en legt het dan weg.

Stap 2

Maak de ui schoon, snipper hem en bak hem in olie tot hij glazig wordt. Voeg de geperste teentjes knoflook toe en laat een minuutje staan. Voeg dan het vlees toe en meng. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Roer om het vlees los te maken en klontjes te voorkomen. Dek het af en laat het koken totdat het resterende water is verminderd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Stap 3

Was de tomaten, snij de bovenkant eraf en schep met een lepel het klokhuis eruit. Je bewaart de deksels, je hakt het vruchtvlees fijn en voegt het over het vlees toe. Meng en laat staan ​​tot het resterende sap is ingekookt. Zet opzij en laat de vulling afkoelen.

Stap 4

Voeg de rijst toe aan de compositie, eieren, bloem, peterselie en gehakte dille, naar smaak. Je homogeniseert en vult de tomaten en plaatst ze vervolgens in een beklede bakplaat. Doe de deksels erop, giet voldoende water zodat ze half onder staan, dek de schaal af en zet ze ongeveer een uur in de oven op 160 ˚C.

Princess Roses