Spinazietaarten, alleen goed voor degenen die groen vermijden

Spinazietaarten, alleen goed voor degenen die groen vermijden Tips voor het kweken van bloemen

Wat dacht je van een heerlijk tussendoortje? Dit bladerdeeg met kaas en spinazie heb je in een handomdraai gemaakt en is perfect voor wie minder vaak spinazie eet.

Het bereiden van deze spinaziepatés is heel eenvoudig. U kunt uzelf overtuigen door het volgende! Fruit de ui, stoof de spinazie, voeg de kaas toe, rol het bladerdeeg uit en vorm de patés. Het enige dat overblijft is om ze te bakken.

Wat betreft spinazie moet je weten dat het je extra vitamines oplevert, die de haargroei stimuleren en de glans herstellen. Het B-vitaminecomplex, waaronder B1, B2, B3, B6 en biotine, wordt aangetroffen in spinazie. Daarnaast zorgen B12-vitamines voor het transport van zuurstof naar de haarwortel. Deze vitamines ondersteunen dus de groei van gezond en mooi haar.

Ingrediënten voor drie porties

1 vel bladerdeeg

500 gr

1 ui

30 ml olie

100 ml tomatensap

100 g telemea-kaas

1 of

Zie ook:

Hoe spinaziepasteitjes te maken

Verhit de olie en bak de gesnipperde ui tot deze glazig wordt, voeg dan de spinazie toe en laat deze samen met het tomatensap sudderen tot het resterende sap is verdampt. Nadat het zacht is geworden, leg je het opzij en meng je het met de geraspte telemeau.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Snijd het deeg in vierkanten en doe een of twee eetlepels vulling in het midden. Vouw het bladerdeeg dubbel en lijm de randen goed vast.

Bestrijk de driehoekjes met losgeklopt ei en zet ze een half uur in de oven op 180 °C.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses