Speelt uw geheugen u parten? Een auberginesalade met paprika kan je ook helpen

Speelt uw geheugen u parten?  Een auberginesalade met paprika kan je ook helpen Tips voor het kweken van bloemen

Een koude auberginesalade is precies wat je nodig hebt voor zomerse snacks. Wij stellen een eenvoudiger recept voor, zonder mayonaise.

Gebakken Auberginesalade Turkse Stijl heeft alles in zich om een ​​van je favoriete manieren te worden om aubergines te bereiden. Traditioneel wordt het geserveerd als koud aperitief. aubergine heeft slechts vier hoofdingrediënten.

Aubergines hebben een lage calorie-inname en zijn rijk aan ijzer, calcium en fytonutriënten die een rol spelen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de hersenactiviteit. Fytonutriënten voorkomen schade door vrije radicalen aan neuronale cellen en beschermen de hersenen. Daarnaast bevat het foliumzuur en magnesium, belangrijke mineralen voor de hersenfunctie, het verbeteren van het geheugen en cognitieve processen. Bovendien beschermt aubergine het hart en verlaagt het het niveau van slechte cholesterol. Bovendien zijn ze rijk aan bioflavonoïden die de hoge bloeddruk onder controle houden en stress afweren. Om hun natuurlijke helende eigenschappen te behouden, is het ideaal om ze te bereiden door ze te bakken.

Ingrediënten voor twee porties

2 aubergines

2 gogosari

50 ml zonnebloemolie

1 kleine rode ui

hoog

peterselie

Zie ook:

Methode van voorbereiden

Bak de aubergines en donuts, schil de groenten, verwijder de zaadjes en de uiteinden. Snijd de aubergine en donuts en meng.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Rasp de rode ui, homogeniseer de groenten, giet de olie erbij, voeg de gehakte peterselie toe, breng op smaak met zout en meng.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses