Snel recept. Aardappelen met spek en kaas

Snel recept.  Aardappelen met spek en kaas Tips voor het kweken van bloemen

Om dit gerecht te maken heb je slechts drie basisingrediënten nodig. Het kost niet veel tijd, dus het is een handig recept als je snel een lunch of diner moet bereiden.

De combinatie van aardappelen met spek en kaas is onverslaanbaar en de favoriet van velen als ze behoefte hebben aan een heerlijk gerecht. Er zijn maar weinig mensen die weigeren een gerecht te proeven dat alle drie bevat.

Omdat hoge temperaturen ervoor kunnen zorgen dat groenten sneller bederven, moet je aardappelen op een donkere, zo koel mogelijke plaats bewaren, anders zullen ze door het licht gaan ontkiemen. De ideale temperatuur waarbij ze bewaard moeten worden ligt rond de 10°C. Doe de aardappelen in papieren zakken die je in een kast op een veranda, in een tuinhuisje, plaatst. Stik ze niet in plastic zakken of in de buurt van uien, andere groenten of fruit. Ze koken elkaar te snel, dus de aardappelen moeten apart gehouden worden.

Ingrediënten voor drie porties

1 kg

200 gram geraspte kaas

100 g spek

hoog

olie, om te frituren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in staafjes. Je verwarmt de olie in de pan, doet het gesneden spek erin, bakt het bruin en haalt het eruit.

Doe de aardappelen in het overgebleven vet, zout ze naar smaak en bak ze bruin in de olie totdat de vork er gemakkelijk in gaat.

Zie ook:

Meng het spek met de aardappelen, voeg de kaas toe en meng. Doe de aardappelen in een bakplaat, die je in de oven zet, op 170°C, gedurende vijf minuten, tot de kaas smelt. Het verdient de voorkeur om ze warm te serveren.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses