Snel lenterecept. Salade van rauwe groenten

Snel lenterecept.  Salade van rauwe groenten Tips voor het kweken van bloemen

Mist u een royale portie groene salade? In de komende periode is het zelfs aan te raden om de zwaardere gerechten achterwege te laten en te profiteren van truffels en groenten, zodat je aan het begin van het warme seizoen meer energie krijgt.

Rode lenteradijsjes bieden veel voedingsvoordelen, zijn figuurvriendelijk en onderdrukken de eetlust. Dit is waarom het goed is om ze te eten! Als u op dieet bent, zult u blij zijn te weten dat honderd gram radijs slechts 15 calorieën bevat. Het biedt je 0,6 g eiwitten, 2,6 g koolhydraten, 0,3 g lipiden en veel vezels (1,2 g, de dagelijkse behoefte is 30 g). Ze zijn ook een belangrijke bron van natrium (12 mg) en kalium (243 mg). Daarnaast biedt het je vitamine C (23 mg), B9 (50 mg), vezels die nodig zijn voor een goede darmtransit en een mooi figuur. Er zijn zoveel redenen om ze in uw dieet op te nemen. Daarom bieden wij u deze groentesalade aan waar radijsjes in zitten, maar ook groene uien, sla, komkommers.

Ingrediënten voor twee porties

6

1 groene salade

1 komkommer

1 groene ui

50 ml Griekse yoghurt

hoog

dille

zaden erin

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Was de groenten en laat ze uitlekken. Snijd de komkommers en radijsjes, hak de groene uien en sla fijn en meng de ingrediënten.

Zie ook:

Voeg de Griekse yoghurt, gehakte dille naar smaak toe en breng op smaak met zout. Strooi eventueel lijnzaad erover.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses