Schrijf dit heerlijke recept voor kaaspudding op in een kopje

Anote essa receita deliciosa de pudim de queijo na xícara Tips voor het kweken van bloemen

Heb je zin in een zoet dessert, maar heb je geen tijd om iets klaar te maken? Maak je geen zorgen, je kunt heerlijke, romige kaaspudding maken met alleen de magnetron en een mok. Dat klopt, dezelfde beker die je gebruikt om je ontbijt te maken, kan ook dienen als mal voor dit dessert in de magnetron. Volg gewoon onze.

Het eerste dat je moet maken is de karamel. Deze stap is niet essentieel, maar geeft wel een lekkerder tintje aan uw dessert. Verdun het water met de suiker en zet het een paar minuten in de magnetron tot je de kleur en textuur van karamel krijgt. Giet vervolgens het puddingmengsel over de karamel en kook opnieuw in de magnetron.

Voor de puddingmix kun je alles in een apart bakje bereiden en uitlekken zodat de kaas geen klontjes achterlaat, of alles in een blender verwerken. Houd er rekening mee dat deze stap een paar minuten langer duurt en dat u later meer items moet opruimen. Na het bereiden van de puddingbasis, kook je deze in de magnetron op hoog vermogen tot je de romige textuur krijgt die zo typerend is voor dit dessert.

Schrijf dit heerlijke recept voor kaaspudding op in een kopje:

Ingrediënten

  • 2 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel water
  • 1 ei
  • 6 eetlepels melk
  • 2 eetlepels roomkaas
  • 2 eetlepels gecondenseerde melk
  • Vanille geur

Voorbereiding

  1. Meng water en suiker.
  2. Magnetron op hoog vermogen gedurende anderhalve minuut.
  3. Meng in een andere container het ei, de vanille-essence, de melk, de roomkaas en de gecondenseerde melk.
  4. Giet het mengsel over de karamel en kook gedurende 3 minuten op de hoogste stand.
  5. Laat het iets afkoelen voordat je ervan gaat genieten.


Princess Roses