Romige knoflooksaus, perfect bij vis. Wat het de perfecte textuur geeft

sos de usturoi organic gustos cu castraveți pe o masă de lemn rustic Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor romige knoflooksaus
  • Het is perfect voor visgerechten
  • Waar kan de romige knoflooksaus nog meer bij geserveerd worden?

Huidig ​​onderzoek toont aan dat het enkele echte gezondheidsvoordelen kan hebben, zoals bescherming tegen verkoudheid en het vermogen om de bloeddruk en het cholesterolgehalte te helpen verlagen.

Recept voor romige knoflooksaus. Het is perfect voor visgerechten

Ingrediënten:

2 koppen van;

zout voor kruiden;

100 ml zonnebloemolie;

1 eetlepel azijn.

Methode van voorbereiden:

– Maak de knoflookteentjes schoon, was ze en rasp ze.

-strooi zout over de geraspte knoflook.

– Pureer de knoflook zeer goed, totdat het een pasta wordt.

– Voeg een beetje olie toe aan de knoflookpasta.

– Meng de knoflookpasta met een garde, in dezelfde richting, zodat deze niet snijdt.

– herhaal het proces totdat de zonnebloemolie op is.

– voeg een lepel azijn toe aan de knoflookpasta.

Knoflook bevat verbindingen met krachtige geneeskrachtige eigenschappen

Knoflook is nauw verwant aan uien, sjalotten en prei. Elk segment van een knoflookbol wordt een teentje genoemd. Er zitten min of meer ongeveer 10-20 kruidnagels in een enkele bol.

Knoflook groeit in veel delen van de wereld en is een populair ingrediënt in de keuken vanwege de sterke geur en heerlijke smaak. Door de eeuwen heen hebben mensen knoflook echter op grote schaal gebruikt vanwege de gezondheids- en geneeskrachtige eigenschappen ervan. Er is gedocumenteerd bewijs van het gebruik ervan door vele beschavingen, waaronder de Egyptenaren, Grieken, Romeinen, Chinezen en Indiërs.

Wetenschappers weten nu dat de meeste gezondheidsvoordelen van knoflook te danken zijn aan de vorming van zwavelverbindingen wanneer je een teentje knoflook snijdt, pletten of kauwen.

Misschien wel de meest bekende stof is allicine. Allicine is echter een onstabiele stof die slechts kort aanwezig is in verse knoflook nadat je deze hebt gesneden of geplet, schrijft hij.

Lees ook:

Princess Roses