Recept voor zure kersencake. Het snelle en simpele dessert, specifiek voor de periode waarin we ons bevinden

Imagine cu chec cu vișine de post Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor zure kersencake
  • Het snelle en simpele dessert, specifiek voor de periode waarin we ons bevinden

Zonder rechtvaardig en misschien is de cheque . Deze cake is gemaakt van een samenstelling die wordt verkregen door simpelweg de ingrediënten (bloem, boter, eieren, suiker, bakpoeder) te mengen, meestal gebakken in een rechthoekige vorm.

Er moet echter worden vermeld dat dit dessert puur kan zijn of met toevoeging van cacao, gekonfijt fruit, rozijnen, noten of stront of zelfs spinazie.

Recept voor zure kersencake

Vastentijd met kersen is een perfecte keuze als het gaat om de desserts die je tijdens de Paasvasten mag eten.

Welnu, deze cake kan in een luchtdichte verpakking maximaal 3-4 dagen worden bewaard zonder uit te drogen, en kan zelfs worden ingevroren, geportioneerd in speciale zakken.

ingrediënten

  • 200 g witte bloem;
  • 100 g suiker;
  • 1 theelepel bakpoeder;
  • 1 theelepel natriumbicarbonaat;
  • 100 ml plantaardige olie (zonnebloemolie of olijfolie);
  • 150 ml water of plantaardige melk (soja-, amandel- of rijstmelk);
  • 200 g zure kersen;
  • vanille-essence (optioneel);
  • hoog.

Methode van voorbereiden

Het eerste wat je moet doen bij het bereiden van dit taartrecept met zure kersen is de oven voorverwarmen op 180°C en een cakevorm invetten met olie of je kunt deze bekleden met bakpapier.

Meng vervolgens in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zuiveringszout en voeg de uitgelekte kersen toe aan de droge ingrediënten. Deze samenstelling moet voorzichtig worden gemengd om ze met bloem te bedekken om te voorkomen dat ze tijdens het bakken zinken.

Voeg afzonderlijk in een andere kom de plantaardige olie, het water of de plantaardige melk en de vanille-essence toe en voeg vervolgens geleidelijk het vloeibare mengsel toe aan de droge ingrediënten, die je mengt tot je een homogeen deeg krijgt.

Het enige wat u hoeft te doen is het cakebeslag in de voorbereide bakvorm te gieten en het mengsel ongeveer 40-50 minuten te laten bakken of tot het goudbruin is.

LEES OOK:

Princess Roses