Recept voor witte chocolade-gembertruffels. Een heerlijk snoepje voor uw dierbaren

Desert delicios pentru cei dragi Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor witte chocolade-gembertruffels
  • Welke ingrediënten heb je nodig?
  • Wat is de bereidingswijze?

Het recept voor witte chocolade-gembertruffels is eenvoudig en je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig. Is een . Hier zijn de stappen die u moet volgen om van een smakelijke traktatie te genieten!

Recept voor witte chocolade-gembertruffels

Deze witte chocolade-gembertruffels zijn zeker een heerlijke traktatie voor uw dierbaren. Je moet ze minstens één keer proberen, want je zult versteld staan ​​van hun smaak.

Ingrediënten:

-200 g witte chocolade van hoge kwaliteit, in stukjes gesneden

-1/4 kopje vloeibare room

-1 theelepel vanille-extract

-1 theelepel vers geraspte gember

-1/4 kop boter, in blokjes gesneden

-optioneel: cacao, gembervlokken of chocoladevlokken om te rollen

Methode van voorbereiden:

Doe de gehakte chocolade in een hittebestendige kom. Verwarm in een kleine pan de slagroom en de geraspte gember tot het kookpunt. Haal na het koken van het vuur en giet het hete mengsel over de gehakte chocolade. Laat het 1-2 minuten staan ​​om de chocolade op te warmen en roer dan goed tot het gesmolten en glad is.

Nadat de chocolade volledig is gesmolten en gemengd met de room, voeg je de boterblokjes en het vanille-extract toe. Meng goed totdat de boter volledig in het mengsel is opgenomen. Dek het mengsel af en zet het ongeveer 2 uur in de koelkast, of tot het stevig genoeg is om er truffels van te maken.

Nadat het mengsel is afgekoeld en stevig genoeg is, gebruik je een kleine lepel om er stukjes van te nemen en kleine balletjes tussen je handpalmen te vormen. Als je wilt, kun je de truffels in cacao- of chocoladestukjes rollen om ze te bedekken.

Zet de truffels tot het moment van serveren in de koelkast. Voor het serveren kun je decoreren met gembervlokken, kokosnoot of witte chocoladevlokken. wit met gember zijn klaar om te serveren. Goede eetlust!

Lees ook:

Princess Roses