Recept voor walnoot-cheesecake. Een heerlijk, eenvoudig en snel dessert

Prăjitură cu nuci și brânză Tips voor het kweken van bloemen

  • Noten- en kaascake
  • ingrediënten
  • Methode van voorbereiden

Hier leest u stap voor stap hoe u dit heerlijke recept voor walnoot- en cheesecake thuis wilt maken. Belangrijk om te vermelden is dat je bij de bereidingswijze op alle stappen moet letten als je wilt dat het resultaat aan de verwachtingen voldoet.

Elke huisvrouw kan deze delicatesse maken, omdat het niet moeilijk is en geen ervaring in het veld vereist. Het zal zeker een publiekstrekker zijn en misschien lukt het je nog wel een keer.

Recept voor walnoot-cheesecake

ingrediënten

  • 200 g gehakte walnoten
  • 200 gram kwark
  • 4 eieren
  • 200 gram suiker
  • 100 g bloem
  • 1 theelepel vanille-extract
  • Een eetlepel geraspte citroenschil
  • Een snufje zout

Methode van voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een bakplaat in met boter of gebruik bakpapier. Meng in een grote kom de kwark met de suiker, eieren, vanille-extract en citroenschil tot een gladde massa.

Voeg geleidelijk de bloem en een snufje zout toe aan het kaasmengsel en meng tot het volledig is opgenomen. Doe de gehakte walnoten en meng voorzichtig om ze gelijkmatig in de compositie te verdelen.

Giet de resulterende compositie in de voorbereide pan en maak het oppervlak waterpas met een spatel. Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30-35 minuten of tot hij goudbruin en luchtig is.

Laat een paar minuten afkoelen in de pan voordat u het snijdt en serveert. Goede eetlust!

Lees ook:

Princess Roses