Recept voor pan-appeltaart. Het is in 10 minuten klaar en smaakt heerlijk

o felie de plăcintă cu mere Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe appeltaart in een pan te koken
  • Welke ingrediënten heb je nodig?

Roemenen houden van appeltaarten en herinneren hen aan de smaak uit hun kindertijd. Ze zijn heerlijk en koken met weinig ingrediënten, en de smaak is uniek.

De redactie van Spynews.ro presenteert u een eenvoudig recept, waarmee u uw familie en vrienden kunt trakteren. Je hebt maar 10 minuten en een beetje passie voor koken nodig.

Hoe appeltaart in een pan te koken

in de pan kan het koken behoorlijk lastig zijn en kost het meer tijd. Als je dit proces aanzienlijk wilt vereenvoudigen, hoef je alleen maar dit recept voor appeltaart in de pan te proberen. Het zal je overtuigen vanaf het eerste stukje.

ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 slechts
  • 4 eetlepels olie
  • 4 eetlepels suiker
  • 2 kopjes bloem
  • een theelepel bakpoeder
  • een snufje zout
  • een theelepel kaneel
  • ond

Methode van voorbereiden

Nadat ze geschild zijn, worden de appels in zo dun mogelijke plakjes gesneden. Klop de eieren en de suiker in een kom schuimig. Blijf mengen en giet geleidelijk de olie erbij tot deze is opgenomen.

Maak nog een grote kom klaar, waarin je de bloem zeven, het bakpoeder, het zout en de kaneel toevoegt en alles mengt tot een homogene samenstelling ontstaat, zonder klontjes.

Zet een pan klaar die is ingevet met gesmolten boter en laat opwarmen. De helft van de deegsamenstelling wordt gegoten en er worden dunne appelschijfjes op gelegd. Laat het vuur 20 minuten branden met een deksel erop. Nadat het deeg gaar is, plaats je een bord over de pan en draai je het ondersteboven. Later wordt het in de pan geplaatst, met de appels naar boven gericht. Nadat het gekookt is, kun je er kaneel aan toevoegen.

De geheimen van een gerecht met een onvergetelijke smaak

Er zijn manieren om een ​​heerlijk gerecht te krijgen. Om er zeker van te zijn dat de vulling een bijzondere smaak heeft, kun je rumessence toevoegen. Je kunt er ook een beetje kaneel overheen strooien voordat je ze aan de taart toevoegt.

Het wordt aanbevolen om het koud te eten, anders riskeer je maagproblemen. Heet deeg is schadelijk voor het lichaam.

Lees ook:

Princess Roses