Recept voor luchtige cake met gecondenseerde melk. Om een ​​heerlijk dessert te bereiden, heb je weinig ingrediënten nodig

chec Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe cake te koken met gecondenseerde melk
  • Een van de goedkoopste desserts

Gecondenseerde melk is een van de meest gebruikte ingrediënten voor taarten. Het wordt meestal toegevoegd aan zure room of cheesecake en is erg lekker. Weinigen hadden echter verwacht dat het ook gebruikt zou worden om Tsjechisch te koken. Hier leest u hoe u enkele ingrediënten kunt combineren die u al in uw keuken heeft!

Heerlijk cakerecept met gecondenseerde melk

Dit type koekje is en heeft een unieke smaak die je in weinig desserts terugvindt. Het goede nieuws is dat je weinig ingrediënten en weinig geld nodig hebt om het te koken, en het resultaat zal je verwachtingen overtreffen.

ingrediënten

2 eieren

350 ml gecondenseerde melk

2 eetlepels olie

150 gram yoghurt

200 gram bloem

een snufje bakpoeder

Methode van voorbereiden

Zet een grote kom klaar en voeg eieren, suiker en olie toe. Meng tot een homogene samenstelling ontstaat, voeg dan de gecondenseerde melk, yoghurt toe en nadat deze ingrediënten zijn verwerkt, voeg je de bloem en het bakpoeder toe.

Zet een met bakpapier beklede bakplaat klaar en giet het cakebeslag erop. Zet in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius en bak gedurende 40 minuten. De cheque wordt in de oven bewaard totdat hij bruin is.

Het ingrediënt dat het cakedeeg kan bederven

Veel huisvrouwen worden geconfronteerd met het koken van cheques. Hun samenstelling is meestal te sterk, en dit zal leiden tot een droge en niet luchtige cake. Het enige dat u hoeft te doen, is dus heel voorzichtig zijn met de hoeveelheid bloem.

Zelfs als je denkt dat het deeg te zacht is, hoef je geen bloem meer toe te voegen. Te veel bloem bederft het gerecht. Dezelfde regel geldt als je suiker wilt toevoegen.

Lees ook:

Princess Roses