Recept voor honing-bananencake. Een vastendessert voor het hele gezin

Prăjitură cu banane și miere Tips voor het kweken van bloemen

  • Honing-bananencake
  • ingrediënten
  • Methode van voorbereiden

Dit eenvoudige en smakelijke recept vereist geen ingewikkelde ingrediënten en is in korte tijd te bereiden. Hier leest u hoe u het moet doen. Hoe u dit stap voor stap specificeert.

Recept voor honing-bananencake

ingrediënten

  • 3 rijpe bananen, gepureerd
  • 1/2 kopje honing
  • 1/3 kopje kokosolie (of andere plantaardige olie)
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 1/2 kopjes volkorenmeel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Een theelepel kaneel (optioneel)
  • Een snufje zout

Methode van voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een grote kom de geprakte bananen, honing, kokosolie en vanille-extract. Meng goed totdat alle ingrediënten goed zijn opgenomen.

Voeg het volkorenmeel, bakpoeder, kaneel (indien gebruikt) en zout toe aan het mengsel en meng tot er een glad deeg ontstaat. Giet het deeg in een bakplaat bekleed met bakpapier of ingevet met olie en strijk het glad met een spatel.

Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25-30 minuten of totdat hij de tandenstokertest doorstaat (een tandenstoker die in het midden van de cake wordt gestoken, moet er schoon uitkomen).

Laat de cake afkoelen voordat je hem in stukken snijdt en serveert.

Lees ook:

Princess Roses