Recept voor gevulde gelatine: een heerlijke traktatie die heel gemakkelijk te maken is

Receita de gelatina recheada: uma delícia muito fácil de fazer Tips voor het kweken van bloemen


Laten we eens kijken naar de ingrediënten en bereidingswijze!

Wil jij leren hoe je een heerlijk en makkelijk te bereiden dessert maakt? Gevulde gelatine is een geweldige optie voor iedereen. Hier laten we u zien hoe u dit dessert kunt bereiden, dat de zachtheid van room combineert met de verfrissing van aardbeiengelatine. Laten we eens kijken naar de ingrediënten en bereidingswijze!

Recept voor gevulde gelatine: een heerlijke traktatie die heel gemakkelijk te maken is

Ingrediënten vullen

  • 1 doosje gecondenseerde melk (395 gram)
  • 1 doosje room (200 gram)
  • 1 glas kokosmelk (200 ml)
  • 2 enveloppen gelatine zonder smaak (elk 12 gram)
  • 100 ml water (1/2 kopje van 200 ml)

Gelatine ingrediënten

  • 2 enveloppen gelatine met aardbeiensmaak (elk 25 gram)
  • 250 ml heet water
  • 250 ml koud water

Voorbereidingsmodus

Stap 1: Eerste voorbereiding

  1. Scheid alle ingrediënten die nodig zijn voor het recept. Als u alles bij de hand heeft, wordt het proces eenvoudiger.

Stap 2: Bereiding van de vulling

  1. Smaakloze gelatinehydratatie: Hydrateer de niet-gearomatiseerde gelatine in een bakje met 100 ml water. Meng goed en zet het 20 seconden in de magnetron om volledig op te lossen. Reserveren.
  2. Het mengen van de ingrediënten: Doe de gecondenseerde melk, de room, de kokosmelk en de opgeloste, niet-gearomatiseerde gelatine in een blender. Klop 2 tot 3 minuten tot er een homogene crème ontstaat.
  3. Vorm assemblage: Giet de room in een ronde vorm met een centraal gat, vooraf ingevet met olie. Dek af met plasticfolie en zet 2 uur in de koelkast, of tot het stevig is. Reserveren.

Stap 3: Bereiding van de aardbeiengelatine

  1. Aardbeiengelatine oplossen: Plaats de twee enveloppen met aardbeiengelatine in een bakje en voeg het kokende water toe. Roer goed totdat het volledig is opgelost.
  2. Koud water toevoegen: Voeg na het oplossen van de gelatine het koude water toe, meng en laat volledig afkoelen. Reserveren.

Stap 4: Eindmontage

  1. Het loslaten van de crème: Schil met een spatel of mes de witte crème uit de vorm, zowel aan de zijkanten als in het centrale gat. De crème moet heel los in de vorm liggen.
  2. Het toevoegen van de aardbeiengelatine: Giet de aardbeiengelatine, reeds op kamertemperatuur, voorzichtig over de witte room. Knijp de room uit zodat de gelatine in de zijkanten van de vorm komt. Zet de pan minimaal 8 uur in de koelkast, of tot hij helemaal stevig is.

Stap 5: Ontvorm en serveer

  1. Zorgvuldig uit de vorm halen: Haal de gelatine na de koelkasttijd voorzichtig uit de vorm op een bord.
  2. Dienen: Serveer nu en geniet van dit heerlijke dessert!

Conclusie

Gevulde gelatine is eenvoudig, maar indrukwekkend qua smaak en uiterlijk. Ideaal voor warme dagen of om de familielunch feestelijk af te ronden. Nu je weet hoe je het moet doen, wat dacht je ervan om je handen vuil te maken en deze heerlijke traktatie te bereiden? Genieten!





Princess Roses