Recept voor gemarmerde muffins. Een snel, goedkoop en snel dessert

Imagine cu o brioșă marmorata Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor gemarmerde muffins
  • Een snel, goedkoop en snel dessert

Muffins zijn zonder twijfel de meest praktische snack die je op tafel kunt zetten, of het nu een dag is waarop je gasten hebt en je ze ergens mee wilt serveren, of je maakt ze speciaal voor jou en je dierbaren.

Recept voor gemarmerde muffins

We raden u aan het meest spectaculaire recept te proberen dat uw dierbaren zal verbazen. Dit is het recept voor gemarmerde muffins.

ingrediënten

  • 250 g bloem;
  • 180 g suiker;
  • 25 g cacao;
  • 75 ml olie;
  • 250 ml melk;
  • 1 ei;
  • 1 zakje bakpoeder;
  • 1 theelepel vanille-essence;
  • 3-4 eetlepels heet water;
  • een beetje zout.

Methode van voorbereiden

Het eerste dat u moet doen om marmot te bereiden, nadat u over de benodigde ingrediënten beschikt, is de bloem met het bakpoeder mengen en vervolgens het ei met een beetje zout kloppen.

De volgende is de stap waarin je de suiker en vanille-essence toevoegt, die je goed mengt met een garde tot de compositie lichter van kleur wordt, en dan voeg je ook de olie en melk toe.

Vervolgens moet je de gezeefde bloem toevoegen en mengen, zorg ervoor dat er geen klontjes zijn. Meng vervolgens de cacao met het hete water.

Daarna moet je de basiscompositie in twee kommen verdelen. Concreet moet je minder mengsel in één doen om ongeveer gelijk te zijn als je de verdunde cacao toevoegt, en dan 2-3 eetlepels van het mengsel bovenop de verdunde cacao doen en mengen. Doe het resulterende mengsel in de kom met minder samenstelling.

Nadat je de twee composities hebt bereid, moet je de vorm of muffinvorm bedekken met papier of vet. Je kunt het ook vervangen door olie, margarine of zelfs boter.

Last but not least: onthoud dat je twee lepels van de eenvoudige samenstelling aan de basis moet doen en vervolgens twee lepels van die met cacao. Wissel vanaf hier ook de composities af, een lepel van elk totdat je elke vorm voor driekwart vult.

Om een ​​ideaal recept voor marmottenmuffins te krijgen, moet je lijnen op het oppervlak van de compositie tekenen, beginnend vanaf het midden naar de randen, namelijk vier van zulke lijnen, en dan nog vier lijnen, deze keer beginnend vanaf de randen naar het midden.

Laat de pan ten slotte ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven van 170 C staan ​​en het gerecht is klaar.

LEES OOK:

Princess Roses