Recept voor citroen-kokoscake. Heerlijk vastendessert

Prăjitură cu lămâie și cocos Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor citroen-kokoscake

Hier leest u stap voor stap hoe u dit heerlijke lentencake-recept met citroen en kokosnoot zelf wilt bereiden. Als het om de bereidingswijze gaat, moet je op alle details letten als je wilt dat de bereidingswijze aan de verwachtingen voldoet.

Elke huisvrouw kan dit heerlijke recept maken en het zal zeker degenen die trek hebben tijdens de vastenperiode tevreden stellen. Je hoeft niet heel goed te kunnen koken om dit eenvoudig en snel te maken. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat u niet te veel tijd in de keuken hoeft door te brengen, zodat u ten volle kunt genieten van alle momenten die u met de dierbare mensen in uw leven doorbrengt.

Recept voor citroen-kokoscake

ingrediënten

200 g bloem

150 g suiker

100 gram kokosras

1 theelepel bakpoeder

1/2 theelepel zuiveringszout

1 snufje zout

200 ml plantaardige melk

80 ml plantaardige olie

Het sap en de schil van een citroen

Ingrediënten voor het glazuur

  • 100 g poedersuiker
  • Sap van een citroen

Methode van voorbereiden

Meng in een kom de bloem, suiker, geraspte kokosnoot, bakpoeder, zuiveringszout en zout.

Voeg de plantaardige melk, plantaardige olie, sap en citroenschil toe. Meng goed totdat je een homogene samenstelling krijgt.

Giet het mengsel in een bakplaat bekleed met bakpapier.

Bak de cake op 180°C gedurende ongeveer 30-35 minuten of totdat hij de tandenstokertest doorstaat.

Terwijl de cake afkoelt, maak je het glazuur klaar door de poedersuiker met het citroensap te mengen.

Giet het glazuur erover en laat het uitharden voordat je het in stukjes snijdt.

Lees ook:

Princess Roses