Recept voor bosbessen- en aardbeientaart. Hoe verder te gaan, stap voor stap

Prăjitură cu afine și căpșuni pe o masă Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor bosbessen- en aardbeientaart
  • ingrediënten
  • Peppering-modus

Hier leest u stap voor stap hoe u deze bosbessen- en aardbeientaart zelf wilt maken. Elke huisvrouw kan dit heerlijke dessert maken.

Recept voor bosbessen- en aardbeientaart

ingrediënten

  • 2 kopjes bloem
  • een kopje suiker
  • 1/2 kopje gesmolten boter
  • 2 eieren
  • een beker melk
  • een theelepel vanille-extract
  • een theelepel bakpoeder
  • een kopje verse bosbessen
  • een kopje verse aardbeien

Methode van voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180°C en zet een bakplaat klaar, ingevet en bekleed met bakpapier. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en verwijder de stekels van de bosbessen. Meng ze vervolgens in een kleine kom en zet opzij. Meng in een grote kom de bloem en het bakpoeder.

Klop in een andere kom de eieren samen met de suiker tot je een schuimige samenstelling krijgt. Voeg de gesmolten boter en melk toe en meng goed na elke toevoeging. Voeg het vloeibare mengsel samen met het extract toe aan de kom met de bloem.

Meng tot er geen klontjes bloem meer zichtbaar zijn, maar meng niet te lang. Giet de helft van het resulterende deeg in de voorbereide pan. Verdeel de bosbessen en aardbeien gelijkmatig over de bovenkant en giet de rest van het beslag erover.

Plaats de pan in de voorverwarmde oven en bak de cake ongeveer 40-45 minuten of totdat hij de tandenstokertest doorstaat (een tandenstoker die in het midden van de cake wordt gestoken, moet er schoon uitkomen). Laat de cake ongeveer 10 minuten in de vorm afkoelen en stort hem dan op een rooster om af te koelen.

Snijd in stukken en serveer met smaak! Deze cake zal zeker indruk op iedereen maken met zijn heerlijke smaak en de perfecte combinatie van bosbessen en aardbeien.

Lees ook:

Princess Roses