Recept voor bessencake. Het snelle en gemakkelijke dessert waar je dol op zult zijn

Imagine cu pandișpan cu fructe de pădure Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor bessencake
  • Het snelle en gemakkelijke dessert waar je dol op zult zijn

We naderen snel een van de meest verwachte feestdagen van het jaar. Maar omdat we ons in de vastenperiode van het jaar bevinden, onthouden de gelovigen zich van het consumeren van voedsel van dierlijke oorsprong.

Recept voor bessencake

Pandișpan is een van de desserts die geliefd zijn bij de Roemenen, en dit komt omdat het snel klaar is en je niet te lang in de keuken hoeft te laten staan.

Het is in feite ook een van de meest gewaardeerde ter wereld. Bereid volgens de vastenperiode, is het een van de meest gewilde onder de gelovigen die deze periode van fysieke en geestelijke reiniging strikt volgen.

ingrediënten

  • 500 g bessen;
  • een half kopje olie of margarine;
  • 1 kopje mineraalwater, 1 kopje suiker, 1 bakpoeder;
  • 2 halve kopjes bloem, 2 vanillesuiker;
  • een beetje zout, citroen- of sinaasappelschil.

Methode van voorbereiden

Om deze lentenbessen te bereiden, moet je eerst het water en de suiker mengen tot het volledig is opgelost, en dan moet je de vanillinesuiker, citroenschil, zout en olie of margarine toevoegen.

De volgende stap bij het bereiden van dit vastenrecept is het zeven van de bloem en het bakpoeder. Breng vervolgens de vloeibare samenstelling aan en meng tot deze homogeen wordt.

Neem vervolgens een bakplaat van 29×39 cm, die je bedekt met bakpapier en plaats de compositie in de bakplaat, voeg het fruit toe. Last but not least: laat de schaal ongeveer 40 minuten in de oven op middelhoog vuur staan ​​en het dessert is klaar.

De voordelen van bessen

Niet veel mensen weten het, maar bessen hebben veel gunstige eigenschappen voor het menselijk lichaam.

Welnu, we weten van deze vruchten dat ze lekker, geurig zijn en veel voedingsvoordelen hebben.

Bessen zijn rijk aan antioxidanten en vitamine C en zijn ook zeer veelzijdig als het gaat om het eten ervan.

LEES OOK:

Princess Roses