Deze groentepudding is een eenvoudigere manier om te genieten van een voedzaam gerecht met een bijzondere uitstraling, dat aantrekkelijk zal zijn voor degenen die groenten meestal weigeren.
Ben je op zoek naar een recept voor de lunch dat je niet lang in de keuken hoeft te staan, maar dat ook in de smaak valt bij de meest veeleisende familieleden? Een groente kan geschikt zijn voor uw dierbaren. Het is ook vullend, maar ook rijk aan vitamines, zoals A, K, B6, B3, of antioxidanten, die wortelen leveren, eiwitten en vezels, afkomstig van courgette en eieren, maar ook magnesium, kalium uit aardappelen en uien.
Ingrediënten voor drie porties
1,5 kg aardappelen
1 courgette
2 wortels
5 eieren
1 lente-ui
50 ml olie
50 g bloem
hoog
Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:
Methode van voorbereiden
Schil de aardappelen en wortels. Rasp de courgette en aardappelen, knijp het overtollige sap uit in je handen en meng ze met de geraspte wortels.
Zie ook:
Voeg de gesnipperde ui, eieren, olie, bloem en zout naar smaak toe. Homogeniseer de compositie.
Doe alles op een met bakpapier beklede bakplaat en zet het in de oven op 200°C gedurende ongeveer 50 minuten.
FOTO: Shutterstock