Recept in stappen. Voorgerechtpudding met pasta, kaas en paprika

Recept in stappen.  Voorgerechtpudding met pasta, kaas en paprika Tips voor het kweken van bloemen

Pasta is altijd een goede keuze als je snel een receptidee nodig hebt. Wij laten je stap voor stap zien hoe je een farfalle-, kaas- en peperpudding maakt!

Deze pudding is in minder dan een uur klaar en zal iedereen in huis zeker plezieren. Even eenvoudig als geruststellend. Terwijl de pasta kookt, snijd je de paprika, die je ook bakt, hak je de peterselie fijn, snijd je de knoflook in plakjes en rasp je de telemea-kaas. Het enige dat overblijft is om alle ingrediënten bij elkaar te brengen om hun smaken te combineren en ze in de oven te plaatsen om de pudding goed te laten stollen. Op het einde serveer je het terwijl het warm is. Succes gegarandeerd! Dit gerecht kan een heerlijk diner zijn, maar ook een manier om een ​​familielunch te openen, als voorgerecht.

Ingrediënten voor een dienblad

300 g vlinders

3-4 kopjes knoflook

2 eieren

4 eetlepels room

2 paprika’s

100 g telemea-kaas

3-4 takjes peterselie

olie

grondpeper

Methode van voorbereiden

Stap 1

Kook de pasta ongeveer 10 minuten. Nadat ze klaar zijn, laat je ze uitlekken en houd je ze onder een stroom koud water om te voorkomen dat ze koken.

Stap 2

Was de paprika’s apart, snijd ze doormidden en snijd ze in reepjes. Daarna bak je ze met een druppel olie en zet je de pan opzij.

Zie ook:

Stap 3

Snijd de peterselie en snijd een teentje knoflook. Je voegt ze toe over de paprika’s, raspt de kaas en zet alles weer op het vuur. Voeg de pasta en peper naar smaak toe en meng. Je bewaart ze nog een paar minuten om de smaken te combineren. Daarna laat je ze afkoelen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Stap 4

Pureer de resterende knoflook en klop de eieren ermee en room. Je combineert ze met het pastamengsel. Breng ze over naar een vooraf beklede rechthoekige bakplaat die je in de oven zet totdat alles bruin is. Voeg bij het serveren peper toe als je daar nog behoefte aan hebt en decoreer elke portie naar eigen fantasie.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses