Pastarecept met vlees en spinazie. Een delicatesse die je geproefd moet hebben

Preparat delicios Tips voor het kweken van bloemen

  • Pastarecept met vlees en spinazie
  • Welke ingrediënten heb je nodig?
  • Wat is de bereidingswijze?

met vlees en spinazie is eenvoudig en je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig. Het is een delicatesse die uw smaakpapillen zal verrassen. U zult uw dierbaren zeker verrassen met dit heerlijke eten. Hier zijn de stappen die u moet volgen om te genieten van een !

Pastarecept met vlees en spinazie

Ingrediënten:

-300 g pasta

-250 g gehakt (rund-, kip- of varkensvlees)

-200 g verse of diepvriesspinazie

-2 teentjes knoflook, fijngehakt

-1 middelgrote ui, gehakt

-1 blikje gehakte tomaten (ongeveer 400 g)

-2 eetlepels tomatenpuree

-1 eetlepel olijfolie

– hoog

-pijper

-oregano of basilicum voor smaak

-optioneel: geraspte Parmezaanse kaas

Methode van voorbereiden:

Begin met het koken van de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als u klaar bent, giet u het af en spoelt u het af met koud water om het kookproces te stoppen.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesnipperde ui toe en bak tot ze zacht en transparant is, ongeveer 5-7 minuten. Voeg de gehakte knoflook toe aan de pan en bak deze samen met de ui ongeveer een minuut, tot het geurig is.

Voeg het gehakt toe aan de pan en bak tot het bruin en gaar is. Zodra het vlees klaar is, doe je de spinazie in de pan en roer tot hij zacht en geslonken is. Voeg de gehakte tomaten en tomatenpuree toe aan de pan. Breng op smaak met peper, zout en kruiden. Laat de saus ongeveer 10-15 minuten sudderen om in te dikken en de smaken goed te laten mengen.

Nadat de saus klaar is, doe je de gekookte en uitgelekte pasta in de pan. Meng goed zodat ze bedekt zijn met de heerlijke saus. Serveer de vlees- en spinaziepasta warm en strooi er indien gewenst geraspte Parmezaanse kaas over. Goede eetlust!

Lees ook:

Princess Roses