Paninibrood met mozzarella. Snel en vullend ontbijt

Paninibrood met mozzarella.  Snel en vullend ontbijt Tips voor het kweken van bloemen

Begin de dag met mozzarellabroodpanini! Ze zullen je zeker verrassen met hun boeiende smaak, en ook met hoe vullend ze zijn. Bekijk hoe je ze snel klaarmaakt!

Mozzarella is een soort kaas gemaakt van buffel- of koemelk. Het is een zachte kaas die met de tijd steviger kan worden. Velen houden van deze Italiaanse kaas vanwege de romige, lichtzure textuur. Mozzarella is een voedingsrijk voedsel dat veel gezondheidsvoordelen biedt, zoals het voorkomen van het risico op osteoporose, en bevat ook veel calorieën, vet en natrium.

Net als andere soorten kaas levert mozzarella je extra eiwitten, essentiële voedingsstoffen die deel uitmaken van elke cel in het lichaam. Mozzarella, onderdeel van een ontbijtgerecht, zoals paninibrood, geeft je energie en verlengt de staat van verzadiging. Bovendien spelen eiwitten een belangrijke rol bij de aanmaak van hormonen en enzymen, maar ook van antilichamen die het immuunsysteem ondersteunen in de strijd tegen ziekten en infecties.

Lees ook:

Ingrediënten voor vier porties

4 sneetjes rechthoekig brood

5 eieren

250 gram mozarella

100 g bloem

400 gram paneermeel

hoog

pijper

olie, om te frituren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Snijd de mozzarella in plakjes, die je op keukenpapier legt om de overtollige wei op te nemen. Leg de plakjes mozzarella op vier sneetjes brood en breng ze op smaak met peper en zout.

Zie ook:

Leg de overige sneetjes brood erop en zorg ervoor dat de mozzarella niet over de randen heen komt. Klop de eieren los met zout en peper. Snijd de sneetjes brood in rechthoeken, doop ze in de losgeklopte eieren en haal ze vervolgens door het paneermeel.

Je bakt ze aan beide kanten in hete olie tot ze bruin worden en verwijder ze vervolgens op keukenpapier om de overtollige olie te absorberen. Je serveert ze met tomatensaus.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses