Met slechts een paar ingrediënten maak je een mango-ijstaart

Prepare um bolo de sorvete de manga com apenas alguns ingredientes Tips voor het kweken van bloemen


Dit dessert is de perfecte mix tussen cake en ijs.

Dit dessert is de perfecte fusie tussen cake en ijs, daarom zijn er zoveel smaken en. Maar niets is beter geschikt voor de hitte dan een tropische vrucht als mango, die zoetheid combineert met lichtzure accenten.

Profiteer van het seizoen van dit fruit om deze mango-ijstaart te bereiden. Met minder dan tien ingrediënten en zonder gebruik van speciale machines heb je het beste van het seizoen.

Met slechts een paar ingrediënten maak je een mango-ijstaart

Ingrediënten:

Voor de basis:

  • 170 gram Mariakoekjes
  • 90 gram gesmolten boter
  • 1 snufje zout

Voor de vulling:

  • 5 volwassen mouwen (een polpa)
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 360 gram roomkaas op kamertemperatuur
  • 1 kopje halve room
  • 1 eetlepel vanille-essence

Hoe te maken:

Voorbereiding:

  1. Hak 170 gram Mariakoekjes fijn en doe ze in een blender. Vermaal ze tot poeder en doe ze in een grote container.
  2. Voeg 90 gram gesmolten boter toe aan de koekkruimels en meng tot ze allemaal bedekt zijn.
  3. Doe het koekjesmengsel in een ronde of vierkante pan en druk het aan tot het compact wordt. Zet 20 minuten in de vriezer.
  4. Nadat de tijd is verstreken, meng je het vruchtvlees van 5 mango’s tot je een puree krijgt. Voeg indien nodig een beetje water toe, net genoeg om de blender niet te forceren.
  5. Klop in een grote kom 360 gram roomkaas op kamertemperatuur, met 1 kopje halve room, 1 blikje gecondenseerde melk en 1 eetlepel vanille-essence, tot het volledig is geïntegreerd.
  6. Voeg de mangopuree toe aan de roomkaas en roer om te combineren. Giet het mengsel over de koekjesbodem en strijk glad met een spatel.
  7. Vries de cake minimaal 4 uur in voordat je hem serveert, zorg ervoor dat hij stevig is als je hem eruit haalt.

Tip: Verwijder een paar minuten voor het serveren om het snijden gemakkelijker te maken.





Princess Roses