Makkelijk maïscake recept met kokos en zonder bloem

Receita fácil de BOLO de milho com coco e sem farinha Tips voor het kweken van bloemen


Laten we meteen naar de ingrediënten en bereidingswijze gaan.

Op zoek naar een heerlijk en makkelijk te maken dessert? Deze kokos-maïscake is de perfecte keuze! Het is niet alleen snel te bereiden, maar bevat ook geen bloem, waardoor het een ideale optie is voor mensen die glutenvrij willen eten. Laten we meteen naar de ingrediënten en bereidingswijze gaan, zodat jij kunt genieten van deze verrukkingen!

Makkelijk maïscake recept met kokos en zonder bloem

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1 blik maïs uit blik (zonder water)
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 100 g geraspte kokosnoot
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel bakpoeder

Voorbereidingsmodus

  1. Vet een vorm met een gat in het midden in en bebloem deze.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  3. Meng de maïs en de gecondenseerde melk in een blender tot de maïs goed is verpletterd.
  4. Voeg de geraspte kokosnoot, boter en gist toe aan het mengsel en klop goed.
  5. Giet het beslag in de voorbereide cakevorm.
  6. Bak gedurende 20 tot 25 minuten, tot ze goudbruin zijn aan de randen.
  7. Haal het niet onmiddellijk uit de oven.
  8. Laat de cake ongeveer een half uur in de oven rusten.
  9. Haal het na deze tijd uit de oven en laat het afkoelen voordat u het uit de vorm haalt.

Dit heerlijke gerecht zal jouw smaakpapillen en die van iedereen om je heen veroveren. Probeer het nu en geniet van zoete en smakelijke momenten met je familie en vrienden!





Princess Roses