Maak een bloemloze, suikervrije en luchtige chocoladetaart

Faça um bolo de chocolate sem farinha, sem açúcar e bem fofinho Tips voor het kweken van bloemen


Dit is een eenvoudig, gezond en erg lekker recept.

Als je zin hebt in iets zoets en lekkers, maar zonder spijt, dan is de oplossing deze bloemloze, suikervrije en zeer luchtige chocoladetaart. Bovendien heb je slechts vijf minuten nodig om het klaar te maken.

Vandaag gaan we je leren hoe je een chocoladetaart kunt maken, zonder suiker of tarwemeel. Je zult het zeker leuk vinden om te leren hoe je het moet maken en je zult het nog leuker vinden om het te proberen en aan je familie te serveren.

Maak een bloemloze, suikervrije en luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:

  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder.

Bereiding van suikervrije en meelvrije chocoladetaart

  1. Begin twee bananen in een grote kom prakken tot ze glad en klontervrij zijn. Dit zal de basis vormen van ons dessert en zorgt voor smaak en een vochtige, luchtige textuur.
  2. Meteen, voeg twee eieren toe. Klop goed tot het mengsel volledig homogeen is.
  3. Toevoegen cacaopoeder. Zorg ervoor dat je puur cacaopoeder gebruikt, geen toegevoegde suiker, gezond blijven. De hoeveelheid cacao kan worden aangepast aan jouw smaak, maar over het algemeen zou ongeveer drie eetlepels voldoende moeten zijn om het die diepe chocoladesmaak te geven. Roer goed totdat alles goed is opgenomen.
  4. Voor Voeg een theelepel bakpoeder toe om ons dessert een lichte en luchtige textuur te geven. De gist zorgt ervoor dat het mengsel gaat rijzen en de luchtige consistentie krijgt waarnaar we op zoek zijn. Zorg ervoor dat het gelijkmatig verdeeld is.
  5. Toevoegen een extra vleugje chocoladestukjes. Kies voor ongezoete chocoladestukjes om het recept gezond te houden. Strooi een flinke hoeveelheid chocoladestukjes over het mengsel. Deze chips smelten in de oven.
  6. Giet het mengsel in een ovenvaste schaal. Als u wilt, kunt u individuele vormpjes gebruiken om persoonlijke porties te maken. Verwarm de oven voor op een gematigde temperatuur, ongeveer 180 graden Celsius. Hoewel de titel suggereert dat het dessert binnen vijf minuten klaar is, kan de kooktijd enigszins variëren, afhankelijk van je oven. Het duurt meestal 10 tot 15 minuten voordat het dessert volledig gaar en luchtig is.





Princess Roses