Luchtige en heerlijke (en makkelijk te maken) bananencake

Luchtige en heerlijke (en makkelijk te maken) bananencake Tips voor het kweken van bloemen

reclame

Dit recept voor bananencake is een ramp bij ons thuis, als ik het maak is het al snel verdwenen, want we zijn er allemaal dol op.

Het is echt luchtig en smakelijk! En met een fantastisch aroma!

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1 kopje melkthee
  • ½ kopje olie
  • 1 kopje suiker
  • 2 zeer rijpe bananen, in stukjes gesneden
  • 2 kopjes tarwemeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • Margarine, suiker en kaneel (voor invetten en bestrooien)

Voorbereidingsmethode:

  • Klop in een blender de eieren, melk, olie en suiker gedurende 5 minuten.
  • Voeg de bananen toe en klop ze snel tot ze grof zijn.
  • Doe het deeg in een pan en meng het tarwemeel erdoor.
  • Voeg als laatste het bakpoeder toe en roer voorzichtig.
  • Giet het deeg in een vorm met een gat, ingevet met margarine en bestrooid met suiker en kaneel.
  • Strooi nog meer suiker en kaneel over het deeg.
  • Plaats in de voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 45 minuten.
  • Haal het uit de oven, wacht tot het is afgekoeld en haal het uit de vorm.
Princess Roses