Lenten bramenrecept met walnoot en jam. Een dessert waarmee u uw dierbaren weet te verrassen

Desert gustos pentru post Tips voor het kweken van bloemen

  • Lenten bramenrecept met walnoot en jam
  • Welke ingrediënten heb je nodig?
  • Wat is de bereidingswijze?

Het recept voor Lenten bramen met walnoot en jam is eenvoudig en je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig. Hier zijn de stappen die u moet volgen om van Pasen te genieten!

Lenten bramenrecept met walnoot en jam

Deze Lenten-braambes met noot en jam is een prachtige optie voor Lenten-desserts of een andere speciale gelegenheid waarbij u uw dierbaren wilt trakteren op iets zoets en lekkers. Het is een dessert dat uw smaakpapillen zal verrassen.

Ingrediënten:

-2 kopjes bloem

– gemalen of fijngehakte walnoten

-1 kopje suiker

-1 kopje jam

-½ kopje plantaardige olie

-1 kopje warm water

½ kopje cacao

-1 theelepel natriumbicarbonaat

-1 theelepel appelazijn

-1 theelepel vanille-extract

-een snufje zout

Methode van voorbereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een bakplaat in met olie. Meng de bloem, suiker, cacao, gemalen noten en zout in een grote kom. Voeg de plantaardige olie, warm water, vanille-extract en zuiveringszout gemengd met appelciderazijn toe. Meng goed totdat je een homogene samenstelling krijgt zonder klontjes.

Giet de helft van het mengsel in de voorbereide pan. Egaliseer met een spatel om het oppervlak gelijkmatig te bedekken. Doe de jam in een gelijkmatige laag over de compositie in de pan. Bedek met de rest van de compositie.

Bak in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30-35 minuten of tot een satéprikker die je in het midden van de cake steekt er schoon uitkomt. Laat de cake na het bakken 10-15 minuten in de pan afkoelen en snij hem vervolgens in vierkanten of rechthoeken.

Serveer met noot en jam bij een kopje thee of koffie en geniet samen met uw dierbaren van de heerlijke smaak. Goede eetlust!

Lees ook:

Princess Roses