Leer hoe u een zeer romig en eenvoudig dessert kunt bereiden

Aprenda preparar uma sobremesa bem cremosa e fácil Tips voor het kweken van bloemen

Gebruik dit om een ​​zeer romig en gemakkelijk dessert te bereiden. Het is een Carlota, een koud dessert waar iedereen in je gezin dol op zal zijn vanwege de smaak, maar ook omdat het heel snel gemaakt is.

Desserts met koffie en dulce de leche zijn enkele van onze favorieten, ideaal voor elk weertype, of het nu zomer, hitte of regen is, ze zijn gewoonweg perfect voor elke gelegenheid!

Het mengsel van koffie en dulce de leche zorgt voor een contrasterende smaak tussen bitterheid en gekarameliseerde zoetheid. Dankzij de romigheid en dikte van de dulce de leche wordt er ook veel textuur aan het dessert toegevoegd.

Leer hoe u een zeer romig en eenvoudig dessert kunt bereiden:

Ingrediënten:

  • 2 pakjes Mariakoekjes
  • 200 gram roomkaas
  • 1 kopje verdampte melk
  • 1 kopje gecondenseerde melk
  • 1 theelepel vanille-essence
  • 1/3 kopje dulce de leche
  • ½ kopje gezette koffie

Optioneel:

  • 2 eetlepels gelatine
  • Noten om te versieren

Voorbereiding:

  1. Klop de roomkaas, de koffiemelk, de gecondenseerde melk, de dulce de leche, de vanille-essence en de koffie tot een homogeen mengsel zonder klontjes ontstaat.
  2. Leg een laag koekjes en een laagje koffie en dulce de leche mengsel. Herhaal deze stap totdat je een paar verdiepingen hebt gevormd.
  3. Voeg wat dulce de leche toe aan de laatste laag van het dessert.
  4. Versier de koffie en dulce de leche carlotta met noten.
  5. Zet minimaal 4 uur in de koelkast voordat u het serveert.

Extra gezegde:

  • Als u besluit gelatine toe te voegen, raden wij u aan deze in de koffie op te lossen en al kloppend in een straaltje toe te voegen, zodat er geen klontjes ontstaan.
Princess Roses