Leer hoe u deze heerlijke chocoladetaart kunt bereiden zonder de oven te gebruiken

Aprenda a preparar esta deliciosa torta de chocolate sem usar o forno Tips voor het kweken van bloemen

Als u een heerlijk dessert wilt bereiden, maar niet veel tijd heeft om in de keuken door te brengen, dan is deze eenvoudige, heerlijke chocoladetaart zonder gebruik van de oven perfect om met uw gezin te pronken.

Dit is een voortreffelijk en erg lekker recept, gemaakt met eenvoudige ingrediënten. Pak je receptenboek en schrijf alles op, want deze ga je geweldig vinden.

Ingrediënten:

Voor de basis:

  • 2 pakjes chocoladekoekjes
  • 100 gram boter

Voor de vulling:

  • 500 gram halfzoete chocolade
  • 550 gram slagroom
  • 85 gram suiker
  • 85 gram boter

Naar het dak:

  • 4 eiwitten
  • 3 eetlepels poedersuiker
  • 200 gram suiker
  • Een beetje zout

Zo bereid je de chocoladetaart zonder oven:

Baseren:

Verpletter de chocoladekoekjes tot je kruimels krijgt.
Meng de gemalen koekjes met de gesmolten boter tot een homogeen deeg ontstaat.
Plaats het mengsel in een vorm en druk goed aan om de steunlaag te compacteren en waterpas te maken.

Vulling chocoladetaart:

Verwarm de slagroom met de suiker in een pan, zonder te laten koken.
Voeg de gehakte chocolade toe en meng tot deze volledig is gesmolten in de slagroom.
Voeg de boter toe en blijf mixen totdat alle ingrediënten goed zijn geïntegreerd.
Giet het mengsel over de koekjesbodem en zet het ongeveer 4 uur in de koelkast.

Topping chocoladetaart:

Meng de suiker met een beetje water op laag vuur tot een siroop.
Klop de eiwitten stijf en voeg een snufje zout toe.
Blijf de eiwitten kloppen terwijl je de hete siroop toevoegt.
Klop tot het glazuur dik is en voeg dan de poedersuiker toe.
Bestrijk de koude chocoladetaart met het glazuur en zet in de koelkast.
Serveer nu en geniet samen met je gezin van dit heerlijke dessert!


Princess Roses