Leer hoe je deze heerlijke mangotaart zonder oven bereidt

Aprenda a preparar essa deliciosa torta de manga sem forno Tips voor het kweken van bloemen

Een van de lekkerste en gemakkelijkst te bereiden desserts is ongetwijfeld taart. En het allerlekkerst is om het te maken met seizoensfruit. Gebruik in deze periode de mango’s om een ​​mangotaart te bereiden.

Maak je geen zorgen, je hebt geen oven nodig en de ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden.

Leer hoe je deze heerlijke mangotaart zonder oven bereidt

Ingrediënten

Om deze no-bake mangotaart te bereiden, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 1/2 kop mariacrackers of dierencrackers
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1/4 eetlepel kaneelpoeder
  • 100 g gesmolten boter
  • 3 enveloppen gelatine
  • 5 mouwen
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 1 blikje verdampte melk
  • 300 g roomkaas
  • 3 eetlepels citroensap

Stap voor stap

Basisvoorbereiding

  1. Bereid je voor op vorm: Doe een vel bakpapier en een beetje plantaardige olie in de pan, zodat het makkelijker uit de vorm komt.
  2. Basismix: Meng de gemalen koekjes, bruine suiker en kaneel in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en meng alle ingrediënten met je handen.
  3. Korstvorming: Druk het koekjesmengsel in de pan, waardoor een egale, stevige korst ontstaat. Zet in de koelkast terwijl je de vulling klaarmaakt.

Voorbereiding van het vullen

  1. Gelatine Hydratatie: Hydrateer 3 enveloppen gelatine in 3/4 kopje koud water. Goed oplossen en opzij zetten.
  2. Mangomix: Verwijder het vruchtvlees van de mango’s en doe ze in een blender. Voeg gecondenseerde melk, verdampte melk en roomkaas toe. Meng tot je een glad mengsel krijgt.
  3. Toevoeging van gelatine: Los de gelatine 30 seconden op in de magnetron en voeg deze samen met het citroensap toe aan het mangomengsel. Klop opnieuw om alle ingrediënten te integreren.
  4. Het samenstellen van de taart: Giet het mangomengsel over de korst in de pan en zet in de koelkast.

Decoratietips en chilltijd

Voeg ter decoratie mangopulp of fruitblokjes toe. Slagroom, kersen en muntblaadjes zijn ook prima opties.

Om de perfecte consistentie te bereiken, moet de taart minimaal vier uur in de koelkast worden bewaard, maar het verdient de voorkeur om hem een ​​nacht te laten staan. Het is essentieel dat de taart lang genoeg op een lage temperatuur blijft, zodat hij niet breekt bij het uit de vorm halen of serveren.

Met deze praktische en heerlijke methode kun je optimaal genieten van de mango’s van het seizoen en iedereen verrassen met een onweerstaanbaar dessert.


Princess Roses