Laura Cosoi presenteert haar recept voor gebakken zoete en zoute macaroni en kaas

laura cosoi Tips voor het kweken van bloemen

  • Laura Cosoi presenteert haar recept voor gebakken zoete en zoute macaroni en kaas
  • Hoe dessert te maken

Laura Cosoi, een van de meest geliefde sterren in Roemenië, deelde een van haar favoriete recepten met haar fans. Op sociale media plaatste ze het recept van de macaroni en kaas die ze vaak voor haar dochters maakt.

ingrediënten

  • 400 gram macaroni
  • 250 g zoete kwark
  • 200 g zoute kaas (telemea, kaas, balg of feta)
  • 3 eieren
  • 200 ml crème
  • 50 g boter (voor het invetten van de pan en bovenop)
  • 2 eetlepels suiker (optioneel, voor zoete smaak)
  • Optioneel: geraspte citroenschil of rozijnen (voor extra smaak)

Bereidingswijze

Bereiding van de pasta:
• Kook de macaroni in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat ze uitlekken en spoel ze af onder koud water om het kookproces te stoppen.

Kaasmengsel:
• Meng in een kom de zoete kaas met de geraspte zoute kaas. Je kunt het mengsel proeven en eventueel zout toevoegen.
• Als u de voorkeur geeft aan een zoetere smaak, voeg dan suiker toe en meng goed.
• Voeg de losgeklopte eieren, de room en eventueel geraspte citroenschil of rozijnen toe.

Montage:
• Vet een pan in met boter.
• Meng de gekookte macaroni met het kaas-eimengsel en giet alles in de pan.
• Leg er kleine stukjes boter op voor een mooi goudbruin korstje.

Bakken:
• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Zet de bakplaat in de oven en laat ongeveer 30-40 minuten bakken, totdat het gerecht een mooie gouden kleur krijgt.

Princess Roses