Koel dessert. Frambozen Cheesecake

Koel dessert.  Frambozen Cheesecake Tips voor het kweken van bloemen

Heerlijk en romig, maar toch licht en verfrissend. Deze frambozencheesecake heeft een gedurfde, intense en natuurlijke frambozensmaak en wordt geserveerd met een ongelooflijk hartige frambozensaus.

We zitten in het frambozenseizoen. Profiteer ervan en bereid desserts met dit fruit. Deze frambozencheesecake kan de dag voor een buitenfeest worden bereid. Hij moet minimaal zes uur in de koelkast staan ​​om klaar te zijn. Je moet geduld hebben met dit gerecht, daarom is het beter om er de avond van tevoren mee om te gaan.

Tot de eigenschappen van frambozen, die ze tot een superfood maken, behoren vezels en vitamine K, evenals een lage calorie-inname van 64 kcal per 150 gram. Bovendien zijn frambozen een uitstekende bron van vitamine C.

Ingrediënten voor tien porties

300 g cacaokoekjes

3 eetlepels boter

Voor de crème:

600 gram roomkaas

150 g suiker

1 theelepel vanille-essence, optioneel

3 eieren

Ter decoratie:

500 gr

100 g kristalsuiker

2 eetlepels water

1 eetlepel maizena

poedersuiker

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Smelt de boter. Vermaal de koekjes en meng ze met de boter. Je legt ze in een rond bakje, voorzien van een afneembare ring en gevoerd. Druk zachtjes aan met de bodem van een glas en plaats de pan gedurende acht minuten in de oven.

Meng voor de room de roomkaas met de suiker, de vanille-essence en de eieren één voor één. Giet de room over het aanrecht en zet de pan terug in de oven voor een half uur.

Zie ook:

Maak ter decoratie een saus van de helft van de hoeveelheid frambozen en basterdsuiker. Kook ze een paar minuten, pureer ze en combineer ze met water en zetmeel tot ze dikker worden.

Haal het vuur uit en laat het plotseling afkoelen voordat je het over de cheesecake verspreidt. Bedek alles met de overgebleven frambozen en serveer met poedersuiker.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses