In plaats van komkommers doe je deze groenten in de potten: als je ze opent, springt de familie erop!

Tips voor het kweken van bloemen

De tijd is gekomen dat we erover nadenken welke conserven zullen we eten in de herfst en winter.

Ze worden meestal geproduceerd zoete conserven en augurkenmaar dit jaar bieden we iets anders aan.

Sla deze ingemaakte groenten in, want de bril verdwijnt in een oogwenk.

Komkommers, paprika’s en courgettes staan ​​meestal op de lijst met ingemaakte groenten, maar het portaal adviseerde iets anders.

Hun smaak blijft bewaard in een glas en opent alleen in de herfst of winter.

Het blijkt echter dat niet alleen deze voorstellen dat zijn smakelijk en voedzaam.

Het is een ondergewaardeerde groente waarvan de smaak al het andere kan overtreffen groene bonen.

De bereiding van dergelijke conserven is snel en eenvoudig, en er zijn groenten na opening een geweldige aanvulling op het diner.

Recept voor ingeblikte sperziebonen

Ingrediënten:

4 kg snijbonen

een grote hoeveelheid dille

4 teentjes knoflook

4 laurierblaadjes

4 korrels piment

lepel mosterdzaad

Ingrediënten voor de marinade:

1 liter water

2 kopjes azijn 10%

2 eetlepels zout

8 eetlepels suiker

Methode van voorbereiden:

Bonen plaats in een grotere kom en was het grondig.

Selecteer het vervolgens en droog.

Verwijder ook de uiteinden en indien nodig kun je ze ook in tweeën delen.

was de glazen, steriliseren en drogen.

Zorg er ook voor dat je bijpassende deksels hebt.

Op de bodem van elke container doe een stukje dille, een teentje knoflook, een laurierblad en piment.

Voeg ook een kleine hoeveelheid toe mosterdzaden.

Plaats de schone bonen stevig in de potten en begin met het bereiden van de marinade.

In de pot giet water, azijn, zout en suiker.

Zet op middelhoog vuur en kook tot de ingrediënten gaar en opgelost zijn.

Bereide vloeistof giet het in glazen en sluit ze goed af.

Doe ze vervolgens in een pot bekleed met een handdoek, vul de inmaakpotten voor 3/4 met water en pasteuriseer nog eens 25 minuten.

Bewaar bonen op een koele plaats.

Serveer als bijgerecht bij het diner of als tussendoortje.

Eet smakelijk!

Princess Roses