Ik weet eindelijk hoe ik komkommers kan ontdoen van de BITTERSE SMAAK: EEN GEHEIM dat zelfs mijn schoonmoeder niet wist!

Tips voor het kweken van bloemen

Hete augurken het is een toestand die ons absoluut teleurstelt als we uitkijken naar onze eigen smakelijke oogst en alleen een onaangename bittere smaak krijgen.

Wat zijn de oorzaken van bittere komkommers?

Wij adviseren u hoe je het kunt vermijden.

Zet in op deze tips van de portal en uw komkommeroogst zal u nooit in de steek laten.

Komkommers zijn lekkere en gezonde groenten.

Hun consumptie in Slowakije is relatief behoorlijk, en komkommers versieren niet alleen onze sandwiches, maar zijn dat ook een belangrijk onderdeel van salades.

Ook de favorieten mogen we niet vergeten augurken.

Nou, de laatste tijd hebben veel mensen ze toegevoegd ook in drankjeswant als je ze in water of mineraalwater doet, laten ze daar een aangename verfrissende smaak in achter.

Maar laten we terugkeren naar hun cultivatie.

Het is juist deze groente die vaak last heeft van het probleem van bitterheid, dus na de oogst zijn ze als het ware oneetbaar.

Waar komt hij vandaan deze bitterheid?

Kan het worden vermeden?

En als we de komkommers al geschild hebben, zijn ze dan alleen geschikt om te composteren?

Omdat het probleem van hete augurken vrij vaak voorkomt, zullen wij u adviseren over de oplossing, hoe je het kunt vermijden.

Hete augurken – groot klein probleem

Het probleem van duidelijk zichtbare bitterheid bij komkommers is meestal gerelateerd veldkomkommers.

Niet zonder reden.

Het wordt meestal aangetroffen in deze groenten cucurbitacine.

Voordat je gaat schreeuwen, weet dat het is een natuurlijke stof die al sinds het begin van hun bestaan ​​in komkommers aanwezig is.

Het probleem is dat soms is het teveel.

De reden kan onder meer een slechte teelt zijn, waardoor cucurbitacine (meestal voornamelijk in bladeren, stengels en wortels) wordt overgebracht naar de komkommers zelf, evenals het voorkomen van enkele pompoenachtige groenten nabij de bloembedden.

De bitterheid van komkommers versnelt zelfs droog.

Hete augurken – reactie

Hoewel bittere komkommers niet giftig zijn, verwacht niemand zo’n smaak van hun oogst.

Specialisten voor het kweken van deze groente raden aan deze te gebruiken organische meststoffen en geef de komkommers vaak water, maar met een kleine hoeveelheid water.

Let ook op de watertemperatuur.

Het ideale water voor het aankleden van komkommers is regenachtig.

Als u echter geen regenwateropslag heeft en afhankelijk bent van bron- of kraanwater, dan zou u dat wel moeten doen laat het eerst staan.

Komkommers reageren slecht op koud water, wat, naast de hierboven genoemde redenen het kan ook bijdragen aan de bittere smaak.

Wat als komkommers ondanks de juiste verzorging bitter zijn?

In zulke situaties je hebt twee opties.

Hij is de eerste Giet na het oogsten koud water over de groenten en laat ze lang weken.

Meestal helpt dit, al zit er soms zoveel cucurbitacine in dat de bitterheid blijft bestaan.

Dan adviseren wij slechts één oplossing: inblikken.

Schil de komkommers voordat ze verder worden verwerkt.

Het bleek: hete augurken na fermentatie met een beetje zout kunnen ze nog steeds lekker zijn er blijft geen spoor van bitterheid over.

Wat helpt nog meer tegen de bitterheid van komkommers? Advies van lezers!

De uiteinden afsnijden

De bitterheid van komkommers concentreert zich vooral in de stengel en uiteinden. Door ongeveer 1 cm van beide uiteinden van de komkommer af te snijden, verwijder je de grootste bron van bitterheid.

Een komkommer “melken”.

Deze methode bestaat uit het in de lengte doormidden snijden van de komkommer en het wrijven van de onderkant van de andere helft met de gesneden kant. Bitterheid komt van de witte vloeistof die eruit komt. Na het “melken” van de komkommer spoel je hem af en kun je hem gebruiken.

Weken in zout water

Week gesneden of in blokjes gesneden komkommers in een kom met koud gezouten water gedurende 15-30 minuten. Het zout haalt de bitterheid uit de komkommers. Na het weken de komkommers afspoelen en drogen.

Azijn gebruiken

Voeg 1-2 eetlepels azijn toe aan een kom water. Week de gesneden komkommers 5-10 minuten in azijnwater. Azijn helpt de bitterheid te neutraliseren. Na het weken de komkommers afspoelen en drogen.

Blancheren

Doe de gesneden of in blokjes gesneden komkommers gedurende 30 seconden in kokend water. Door komkommers te blancheren, wordt de bitterheid weggenomen en worden ze tegelijkertijd knapperig. Na het blancheren van de komkommer, afgieten en laten afkoelen.

Succes!

Princess Roses