Ik maakte een recept voor kippendijsoep en verraste mijn familie – het was snel klaar

Fiz uma receita de canja de coxa de frango e surpreendi meus familiares – acabou rápido Tips voor het kweken van bloemen

Heb je ooit voor een borrelende pot gestaan, terwijl de geruststellende geur van kippenpotensoep de keuken vulde? Welnu, laat me je een verhaal vertellen dat je zintuigen zal prikkelen en je zal doen verlangen naar een lepel van dit geruststellende gerecht.

Stel je voor dat je op een rustige middag deze klassieker met alle zorg klaarmaakt, om vervolgens te zien hoe snel hij van tafel verdwijnt, waardoor je gezinsleden om meer vragen. Klinkt intrigerend, nietwaar?

Welnu, dit is het verhaal van hoe een eenvoudige kippenpotensoep iedereen verraste en het hoogtepunt van de maaltijd werd. Kom met mij mee en ontdek de geheimen achter deze onvergetelijke gastronomische ervaring!

Ik maakte een recept voor kippendijsoep en verraste mijn familie – het was snel klaar

Ingrediënten:

  • 4 kippendijen zonder
  • 1 middelgrote pompoen, geschild en in blokjes gesneden
  • 3 wortels, geschild en in plakjes gesneden
  • 1 grote gehakte ui
  • 3 teentjes knoflook, gehakt
  • 6 kopjes water
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • Zout en peper naar smaak
  • Olijfolie om te koken

Instructies:

  1. In een grote pan een beetje verwarmen op middelhoog vuur. Voeg de kippendijen toe en bak tot ze aan alle kanten bruin zijn. Haal de kippendijen uit de pan en zet opzij.
  2. Voeg in dezelfde pan de gesnipperde ui en de gehakte knoflook toe. Kook tot ze gaar en geurig zijn, ongeveer 5 minuten.
  3. Voeg de pompoen en wortels toe aan de pan. Kook nog 5 minuten, mogelijke bedreigingen.
  4. Leg de kippendijen terug in de pan en giet het water erbij. Voeg de gedroogde tijm toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de soep koken en zet dan het vuur lager. Dek de pan af en laat de soep ongeveer 30-40 minuten sudderen, of tot de kippendijen zacht en gaar zijn.
  6. Haal de kippendijen uit de pan en snijd ze met twee vorken in kleinere stukjes. Voeg de geraspte kip weer toe aan de pan en meng goed.
  7. Laat de soep nog eens 5 minuten sudderen, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
  8. Serveer de soep warm en geniet ervan.


Princess Roses