Iedereen praat over dit heerlijke no-bake dessert, probeer het zelf

Todo mundo fala dessa deliciosa sobremesa sem assar, experimente você também Tips voor het kweken van bloemen


Van dit dessert met chocolade en pinda’s wordt iedereen blij

Iedereen heeft het over dit heerlijke no-bake dessert, probeer het zelf | Er is een chocolade- en pindadessert waar volwassenen en kinderen blij van worden! Het basisingrediënt is chocolade, die, laten we eerlijk zijn, bij iedereen geliefd is sinds de verre tijden van de Maya’s!

In de volgende paar regels leren we je iets waar je niet zonder kunt: eenvoudig en lekker!

Zo bereid je het chocolade-pindadessert:

Ingrediënten:

  • 300 ml melk
  • 120 g suiker
  • 10 g vanillesuiker
  • 60 gram poep
  • 150 g boter
  • 400 g droge koekjes
  • 120g chocolade
  • 20 g plantaardige olie
  • 60 g pinda’s

Werkwijze voor het bereiden van een heerlijk dessert zonder bakken:

  1. Giet de melk in een pan met de suiker en de vanillesuiker. Meng krachtig met een garde. Giet de cacao door een zeef en verwarm tot het kookt. Voeg de boter toe aan de pan en meng met de garde. Laat het mengsel afkoelen.
  2. Verkruimel ondertussen de koekjes in een kom en voeg het koude mengsel toe. Meng goed en verdeel het in een rechthoekige vorm van 27 x 12 cm. Dek af met plasticfolie en laat rusten.
  3. Rooster de pinda’s en vermaal ze vervolgens in de blender. Smelt de chocolade en voeg de plantaardige olie en pinda’s toe. Goed mengen. Plaats het gesmolten chocolademengsel op de koekjesbodem, bedek het hele oppervlak en zet het 30 minuten in de koelkast.

Het chocolade-pindadessert is klaar!





Princess Roses