Hoe maïszetmeel te gebruiken om droog, beschadigd haar te HYDRATEN

Como usar amido de milho para HIDRATAR cabelos secos e danificados Tips voor het kweken van bloemen

Is jouw haar droog en futloos? Maak je geen zorgen, we delen een super vochtinbrengende crème met maïszetmeel die de glans en hydratatie van je huid onmiddellijk herstelt. Geniet van alle voordelen die het maïszetmeelmasker voor je haar kan bieden.

Welk haartype je ook hebt, dit haarmasker met natuurlijke ingrediënten helpt je de vitaliteit en glans van je haar te herstellen.

Om dit krachtige masker te bereiden heb je nodig:

  • 1 kopje water
  • 2 eetlepels maizena
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel conditioner of haarmasker naar keuze
  • 1 eetlepel olijfolie

Procedure:

  1. Verwarm het water in een kom. Voeg voor het koken de lepels maïzena toe en zet het vuur laag. Roer het mengsel voortdurend zodat het niet plakt en als het dikker wordt, haal het dan volledig van het vuur.
  2. Doe het mengsel in een kom en laat het volledig afkoelen. Zodra de maïzena koud is, voeg je een lepel honing, een lepel olijfolie en een lepel conditioner toe. Meng goed totdat de ingrediënten zijn geïntegreerd.

Zo moet je een maïszetmeelmasker gebruiken om je haar te hydrateren:

Dit masker wordt aangebracht op volledig droog haar. Er wordt aanbevolen dat u uw haar in secties verdeelt en het masker van wortel tot punt aanbrengt. Wanneer uw haar volledig bedekt is door het masker, laat u het 30 minuten inwerken.

Was na verloop van tijd je haar met een beetje shampoo en als je wilt, kun je ook een beetje conditioner aanbrengen, zodat je haar op natuurlijke wijze kan drogen. Breng dit maïszetmeelmasker één keer per week aan en zeg vaarwel tegen droog, beschadigd haar.

Aandacht! Deze informatie wordt ter informatie gepubliceerd en vervangt op geen enkele wijze de professionele mening. Voer daarom, voordat u iets op uw haar aanbrengt, een allergietest uit, vraag advies aan uw vertrouwde kapper en raadpleeg uw dermatoloog.


Princess Roses