Het zacusca-recept van Gabriela Cristea! De ster zet ook bonen. Welke stappen u moet volgen

gabriela cristea Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe Gabriela Cristea de lekkerste worst maakt
  • De ster zet ook bonen
  • Welke stappen je moet volgen om een ​​heerlijk gerecht te krijgen

Gabriela Cristea brengt een groot deel van haar vrije tijd graag door in de keuken. Wanneer ze de kans krijgt, deelt de tv-presentatrice met haar fans op sociale media de stappen die ze neemt om een ​​verschil te maken.

Het zacusca-recept van Gabriela Cristea! De ster zet ook bonen

Ingrediënten:

– Aubergine

– Geroosterde paprika’s

– Tomaten

– Ui

– Laurierblaadjes

– Olie

– Pijper

– Hoog

– Bonen (voor bonenstoofpot)

Bereidingswijze:

Gabriela Cristea koos ervoor om zacusca in de tuin, boven een houtvuur en in een ketel te maken, omdat ze een zeer grote hoeveelheid bereidde. De tv-presentator vertelt dat er geen kwantiteitsregel geldt als het om ingrediënten gaat en dat iedereen doet wat hem of haar goeddunkt.

“Als je meer aubergine in je couscous wilt, doe dan meer aubergine, als je het lekker vindt met meer tomaten, doe dan meer tomaten. Ik hou bijvoorbeeld van heel veel paprika en ik weet niet hoe ik je de verhoudingen moet vertellen. Ik denk dat ik ongeveer 7 -8 kg geroosterde en gehakte paprika’s heb, ik denk dat ik ongeveer 10 kg aubergines heb, ongeveer 3 kg gesnipperde ui, tomaten heb ik alleen via de sapcentrifuge, ze staan ​​niet op de laagst en ik denk dat ik ergens rond de 4 l. Daarnaast heb je laurierblaadjes, olie en zout nodig. We beginnen met de aubergines, die we in de pot doen. We gieten de olie langzaam, langzaam je wilt, er is geen hoeveelheid, maar we doen er een klein beetje in en mixen het.”zei Gabriela Cristea.

Omdat de familie van Gabriela Cristea graag bonencouscous eet, heeft de tv-presentator de helft van de hoeveelheid van het vuur in de pan gehouden en er bonen bovenop gedaan.

“We doen de helft klassiek en de helft met bonen. De laurierblaadjes heb ik meegebracht uit Griekenland. Als ik het in de pot doe, verwijder ik het laurierblad. Wat ziet onze zacusca er mooi uit na bijna drie en een half uur koken. In de tussentijd heb ik ook de bonen gemaakt, dat wil zeggen, ik heb ze van gisteravond geweekt, in vier water veranderd en vervolgens gekookt.

De bonen hoeven niet heel veel te zijn, het is alleen maar voor de smaak en voldoende om het een veel fijner karakter te geven. Nadat ik de bonen heb toegevoegd, laat ik ze nog 5 minuten koken en doe ze dan in de potten.

De potten werden gewassen en gesteriliseerd. Nadat we de potten hebben verwarmd, beginnen we de potten erin te doen en nadat we ze allemaal hebben gevuld, leggen we ze met de deksel naar beneden in de dekens, zodat ze langzaam warm en koel blijven. Pas nadat ze afgekoeld zijn, zetten we ze in de voorraadkast”zei Gabriela Cristea ook.

INFORMATIEUw cookie-instellingen staan ​​niet toe dat inhoud in dit gebied wordt weergegeven. Om dit soort inhoud weer te geven, is het noodzakelijk om sociale media cookies te accepteren. Instellingen wijzigen

Lees ook:

Princess Roses